рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Opel Combo E (2018-) okrugle – Zubri 221854

3.780 рсд

SKU: GTC1680 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE OPEL COMBO E (2018-) OKRUGLE – ZUBRI 221854

Upečatljive gumene patosnice za vaš Opel Combo E

Auto patosnice su neizostavan dodatak zaštiti enterijera vašeg vozila. Ako želite izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa, gumene patosnice Opel Combo E su pravi izbor za vas. Ove patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila.

Moderan dizajn i precizne dimenzije

Gumene patosnice Opel Combo E su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, a u nekim slučajevima set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Bez obzira na to koji set odaberete, svaka garnitura patosnica savršeno odgovara vašem Opel Combo E.

Jednostavna i sigurna montaža

Ove gumene patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Nema potrebe za bilo kakvim dodatnim modifikacijama – patosnice se jednostavno postavljaju i prijanjaju uz pod vozila.

Visokokvalitetni materijali za izvanrednu izdržljivost

Gumene patosnice Opel Combo E su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je fleksibilna i izdržljiva. Visina ruba patosnica je 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Takođe, ove patosnice ne zadržavaju neprijatne mirise gume, što je čest problem kod patosnica lošijeg kvaliteta.

Bezbednost i sertifikacija

Vaša sigurnost je na prvom mestu. Gumene patosnice Opel Combo E su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu kvalitetu i bezbednost. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji ovih patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Specifikacije:

  • Model: Gumene patosnice Opel Combo E (2018-) okrugle – Zubri 221854
  • Boja: Crna/antracit/bež
  • Set sadrži: 2 prednje tipske patosnice, 2 zadnje tipske patosnice (u nekim slučajevima moguće je dobiti set sa samo 2 prednje patosnice)
  • Rub patosnica: Visina od 12mm
  • Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine
  • Sertifikacija: TUV sertifikovano
  • Bezbednost: Svi materijali na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije

Prednosti

  • Odličan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Precizne dimenzije savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Sigurna montaža uz fiksatore na prednjim patosnicama koje sprečavaju pomeranje
  • Dodatno ojačana vozačeva patosnica za produžen vek trajanja
  • Visina ruba od 12mm osigurava čistoću enterijera
  • Kvalitetna guma visoke gustine za izdržljivost i fleksibilnost
  • TUV sertifikacija za garantovanu sigurnost

Nabavite gumene patosnice Opel Combo E i uživajte u čistoći i zaštiti svog vozila!

Kompletan set gumenih patosnica za Opel Combo E je savršen izbor za sve vlasnike ovog modela. Njihov moderni dizajn, precizne dimenzije i visokokvalitetni materijali garantuju izdržljivost, sigurnost i dugotrajnost. Uz gumene patosnice Opel Combo E, održavanje čistoće enterijera vašeg vozila postaje jednostavno i efikasno.

Uverite se i sami u kvalitet ovih patosnica. U mom iskustvu, dok sam koristio ovaj proizvod, bio sam izuzetno zadovoljan. Izrađene od kvalitetne gume visoke gustine, ove patosnice su izdržljive i pružaju optimalnu zaštitu poda vozila.

Montaža je jednostavna i sigurna, zahvaljujući fiksatorima na prednjim patosnicama koji sprečavaju njihovo pomeranje. Kod vozačeve patosnice primetio sam dodatno ojačanje koje produžava vek trajanja i čini je otpornom na habanje.

Visina ruba patosnica od 12mm čuva enterijer vašeg vozila od prljavštine i vlage. Takođe, ove patosnice ne zadržavaju neprijatne mirise gume, što je bio veliki plus za mene, jer pružaju ugodnu vožnju bez neprijatnih mirisa.

Za dodatnu sigurnost, gumene patosnice Opel Combo E su TUV sertifikovane i svi materijali koji se koriste pri njihovoj proizvodnji su bezbedni i u skladu sa standardima Evropske Unije.

Nabavite gumene patosnice Opel Combo E i neka vaš automobil izgleda savršeno! Kvalitetan proizvod po povoljnoj ceni – ne možete pogrešiti!

Prednosti:

  • Odličan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Precizne dimenzije savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Sigurna montaža uz fiksatore na prednjim patosnicama koje sprečavaju pomeranje

Napomena: Sve informacije u ovom tekstu temelje se na mom ličnom iskustvu i uverenju da su ove gumene patosnice izuzetne.

Nabavite gumene patosnice Opel Combo E i zaštitite enterijer svog vozila na najbolji mogući način!

Kupi sada

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja