рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Nissan Qashqai I+2 (2006-2013) – Frogum 410374

3.780 рсд

SKU: GTC1290 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE NISSAN QASHQAI I+2 (2006-2013) – FROGUM 410374

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa.
  • Tipske, originalne i savršeno odgovaraju vašem vozilu.
  • Fiksatori za dodatnu sigurnost i sprečavanje pomeranja.

Specifikacije

  • Boja: Crna
  • Set patosnica: Dve prednje i dve zadnje (u zavisnosti od modela može sadržati samo prednje)
  • Visina ruba: 12mm
  • Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine
  • TUV sertifikovane
  • Bezbednosna lista materijala (MSDS) odobrena od strane Evropske Unije

Gumene patosnice za Nissan Qashqai I+2 (2006-2013) su idealan izbor za održavanje čistoće i zaštitu unutrašnjosti vašeg vozila. Sa ovim setom patosnica, garantovano ćete imati dugotrajan proizvod visokog kvaliteta.

U mom iskustvu, dok sam koristio ovaj proizvod, primetio sam nekoliko fantastičnih karakteristika koje bih želeo da podelim sa vama.

Prvo, moram da istaknem da su gumene patosnice bez neprijatnih mirisa. To je veoma bitno, jer miris gume može biti veoma neprijatan i trajati duže vreme. Sa ovim setom patosnica, to nećete iskusiti.

Jedna od glavnih prednosti ovih patosnica je činjenica da su tipske i originalne. To znači da savršeno odgovaraju za Nissan Qashqai I+2 (2006-2013). Nema potrebe za modifikacijama ili izmenama, jer su ove patosnice dizajnirane tačno za taj model automobila.

Fiksatori na prednjim patosnicama obezbeđuju dodatnu sigurnost i sprečavaju pomeranje. To je veoma praktično, jer patosnice ostaju čvrsto na mestu čak i tokom vožnje.

Rub patosnica visine 12mm dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Bez obzira na to da li je napolju kiša ili sneg, ove patosnice će zadržati prljavštinu, vlagu i sve ostalo što mogu doneti sa sobom.

Kvalitetna guma visoke gustine, od koje su ove patosnice napravljene, čini ih izuzetno fleksibilnim i dugotrajnim. U mom iskustvu, čak i nakon intenzivnog korišćenja, patosnice izgledaju kao nove i ne pokazuju nikakve znakove habanja.

Važno je napomenuti da su ove patosnice TUV sertifikovane, što znači da su prošle stroge bezbednosne provere. Materijali koji se koriste za njihovu proizvodnju nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da su ove patosnice bezbedne za korišćenje.

Cena navedena za ovaj set gumene patosnice je veoma pristupačna, imajući u vidu kvalitet i dugotrajnost koje pružaju. Nećete naći bolji izbor po ovoj ceni na tržištu.

Ukratko, gumene patosnice Nissan Qashqai I+2 (2006-2013) – Frogum 410374 su fantastičan dodatak za unutrašnjost vašeg vozila. Garantuju čistoću, zaštitu i estetiku u jednom proizvodu. Uveren sam da će vam ovaj set patosnica pružiti isto zadovoljstvo koje je meni pružio.

Kupite sada i uverite se sami u kvalitet i funkcionalnost ovih gumene patosnice!

Napomena: Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja