рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Nissan Qashqai I (2006-2013) – Frogum 0450

3.780 рсд

SKU: GTC1291 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE NISSAN QASHQAI I (2006-2013) – FROGUM 0450

Gumene patosnice za Nissan Qashqai I (2006-2013) su vrhunskog kvaliteta, bez neprijatnih mirisa. Ove auto patosnice su originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene.

Moderan dizajn i precizne dimenzije

Patosnice su crne boje i set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. U zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Bez obzira na to, patosnice su izrađene sa modernim dizajnom i preciznim dimenzijama koje savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Dodatna sigurnost i udobnost

Patosnice su opremljene fiksatorima na prednjim dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice.

Jednostavno održavanje i bez neprijatnih mirisa

Gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Izrađene su od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna.

Sertifikovane bezbednosti

Gumene patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da su ove patosnice bezbedne za vaše vozilo.

Jedinstvena cena za set gumenih patosnica

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica, koji se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice.

Pogledajte celokupnu ponudu

Zemlja proizvodnje/uvoza: Poljska

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.

Prednosti

  • Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu

**Napomena: ** Ova gumen patosnica će vam pružiti dodatnu sigurnost i udobnost tokom vožnje. U mom iskustvu, ove patosnice su se pokazale kao odličan izbor za Nissan Qashqai I (2006-2013).

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja