рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Nissan Qashqai Hybrid (2021-) – Zubri 223019

4.680 рсд

SKU: GTC1037 Kategorije: ,

gumene patosnice Nissan Qashqai Hybrid (2021-) – Zubri 223019

GUMENE PATOSNICE KOJE PRIJAJU VAŠEM NISSAN QASHQAI HYBRID (2021-) AUTOMOBILU

Auto patosnice imaju veliki uticaj na očuvanje i čistoću enterijera vašeg vozila. Iz tog razloga, odabir kvalitetnih gumene patosnice je od vitalne važnosti. Predstavljamo vam gumene patosnice specijalno dizajnirane za Nissan Qashqai Hybrid (2021-) model, koje pružaju vrhunski kvalitet i besprekoran izgled.

Izuzetan Kvalitet i Precizno Prilagođene Vašem Vozilu

Auto patosnice koje nudimo su izuzetnog kvaliteta, bez neprijatnih mirisa. Napravljene su da perfektno odgovaraju Nissan Qashqai Hybrid (2021-) modelu. Bezbedno možete biti sigurni da će se savršeno uklopiti u unutrašnjost vašeg vozila. Patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene.

Elegantan Dizajn sa Funkcionalnim Detaljima

Gumene patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. U nekim slučajevima, set može sadržavati samo prednje dve patosnice, u zavisnosti od modela i tipa automobila. Patosnice su modernog dizajna, sa preciznim dimenzijama koje se savršeno uklapaju u vaš automobil.

Dodatno, vozačeva patosnica je ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Ove funkcionalne karakteristike obezbeđuju da patosnice ostanu na mestu i da pružaju potpunu bezbednost i udobnost tokom vožnje.

Kvalitetna Guma za Dugotrajnu Upotrebu

Gumene patosnice su proizvedene od visoko guste gume, koja je izuzetno fleksibilna i izdržljiva. Visina ruba patosnice je 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Osim što štite podnu oblogu od prljavštine, prašine, vode i drugih nečistoća, ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise gume, poput patosnica lošijeg kvaliteta.

Pouzdanost i Bezbednost – TUV sertifikovane

Gumene patosnice su TUV sertifikovane, što znači da su prošle stroge bezbednosne testove i zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da ćete dobiti proizvod visokog kvaliteta i pouzdanosti.

Specifikacija:

  • Model: Nissan Qashqai Hybrid (2021-)
  • Boja: Crna, Antracit (Tamno-siva) ili Bež (u zavisnosti od modela)
  • Set sadrži: 2 prednje i 2 zadnje tipske patosnice (u zavisnosti od modela, set može sadržavati samo prednje 2 patosnice)
  • Visina ruba: 12mm
  • Materijal: Visoko guste gume
  • Bez neprijatnih mirisa
  • TUV sertifikovane

Prednosti:

  • Precizno prilagođene Nissan Qashqai Hybrid (2021-) modelu
  • Izuzetan kvalitet i dugotrajna upotreba
  • Funkcionalni detalji za dodatnu bezbednost i udobnost
  • Lak za održavanje, bez neprijatnih mirisa
  • TUV sertifikovane gumene patosnice

Zaštitite unutrašnjost svog vozila i uživajte u udobnosti i vrhunskom izgledu sa gumene patosnice koje prijaju vašem Nissan Qashqai Hybrid (2021-) automobilu. Nabavite set ovih kvalitetnih patosnica i obezbedite maksimalnu zaštitu i očuvanje svog vozila.

Naručite sada i osigurajte 100% zadovoljstvo sa našim izuzetnim proizvodima!

Prednosti:

  • Precizno prilagođene Nissan Qashqai Hybrid (2021-) modelu
  • Izuzetan kvalitet i dugotrajna upotreba
  • Funkcionalni detalji za dodatnu bezbednost i udobnost

Naručite danas i obezbedite bezbrižnu vožnju sa vašim Nissan Qashqai Hybrid (2021-) automobilom!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja