рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Nissan NV200 (2010-) Prednje – Zubri 221102

3.240 рсд

SKU: GTC1528 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE NISSAN NV200 (2010-) PREDNJE – ZUBRI 221102

Želite da vaš automobil bude zaštićen i čist? Gumene patosnice Nissan NV200 (2010-) Prednje – Zubri 221102 su idealan izbor za vas. Ove patosnice su vrhunskog kvaliteta i obezbeđuju vam udobnost i zaštitu za vaše putovanje.

Specifikacije

  • Tipske i originalne patosnice koje savršeno odgovaraju vašem Nissan NV200 (2010-) modelu
  • Materijal: Gumena smesa visoke gustine
  • Boje: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež, u zavisnosti od modela vozila
  • Set se sastoji od dve prednje tipske patosnice

Zaštita i udobnost

Gumene patosnice Nissan NV200 (2010-) Prednje – Zubri 221102 pružaju izuzetnu zaštitu vašem automobilu. One su odličan način da sačuvate enterijer vozila od prljavštine, vlage, blata, i drugih spoljnih uticaja. Sa ovim patosnicama, možete biti sigurni da će vaš automobil izgledati sveže i očuvano.

Kvalitetna guma visoke gustine od koje su ove patosnice napravljene čini ih izuzetno fleksibilnim i otpornim na habanje. Takođe, patosnice poseduju fiksatore koji dodatno učvršćuju patosnice i sprečavaju njihovo pomeranje tokom vožnje. Vozačeva patosnica je posebno ojačana da bi se produžio njen vek trajanja.

Jednostavno održavanje

Ove gumene patosnice su veoma jednostavne za održavanje. Samo ih izvadite iz automobila, operite vodom i deterdžentom, i vratite na svoje mesto. Za razliku od nekih jeftinijih patosnica, ove nemaju neprijatan miris gume.

Sertifikovano i bezbedno

Gumene patosnice Nissan NV200 (2010-) Prednje – Zubri 221102 su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu kvalitetu i bezbednost. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji ovih patosnica su odobreni od strane Evropske Unije i nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS).

Naručite odmah

Dajte svom Nissan NV200 (2010-) modelu najbolju zaštitu i udobnost sa gumenim patosnicama Nissan NV200 (2010-) Prednje – Zubri 221102. Ne propustite priliku da svoje putovanje učinite udobnijim i sigurnijim.

Prednosti:
– Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem automobilu
– Odlična zaštita enterijera od prljavštine i vlage
– Jednostavno održavanje

NAPOMENA: Cene su isključivo informativnog karaktera i mogu se razlikovati od stvarnih cena. Za precizne podatke, molimo vas da posetite našu online prodavnicu.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja