рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Nissan Navara (2014-) – Zubri 221706

3.780 рсд

SKU: GTC1096 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE NISSAN NAVARA (2014-) – Zubri 221706

Gumene patosnice visokog kvaliteta za Nissan Navara (2014-) – Zubri 221706

Auto patosnice su neizostavan dodatak vašem automobilu. One su tu da zaštite pod vašeg vozila od prašine, prljavštine i vode, pružajući vam tako čist i uredan enterijer. Pored toga, gumene patosnice su i estetski dodatak, koji će uneti eleganciju i stil u vaše vozilo.

OPIS PROIZVODA

Gumene patosnice Nissan Navara (2014-) – Zubri 221706 su izuzetnog kvaliteta i ne emituju neprijatne mirise gume koje često možete osetiti kod jeftinijih alternativa. One su specifično dizajnirane za Nissan Navara modela iz 2014. godine i kasnije.

Set gumenih patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, koje su savršeno usklađene sa dimenzijama i oblikom vašeg automobila. One su crne boje, koja se lako uklapa sa enterijerom svakog vozila. Ove gumene patosnice pružaju elegantan i moderan izgled, a istovremeno pružaju izuzetnu funkcionalnost.

Da biste dodatno obezbedili patosnice, prednje dve patosnice imaju fiksatore koji se mogu koristiti za dodatno učvršćivanje i sprečavanje pomeranja. Sve patosnice su napravljene od visokokvalitetne gume koja je izuzetno fleksibilna i dugotrajna. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi pružila još veću izdržljivost.

Visina ruba patosnice iznosi 12mm, što dodatno pomaže u održavanju čistog enterijera vašeg vozila. Takođe, ove gumene patosnice su izuzetno jednostavne za održavanje i ne emituju neprijatne mirise gume, za razliku od jeftinijih alternativa na tržištu.

Gumene patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu kvalitetu i pouzdanost. Svi materijali koji su korišćeni pri proizvodnji ovih patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da su ove patosnice bezbedne za upotrebu.

SPECIFIKACIJE

  • Model: Nissan Navara (2014-) – Zubri 221706
  • Boja: Crna
  • Sadržaj: Set od dve prednje i dve zadnje patosnice
  • Fiksatori: Da, na prednjim patosnicama
  • Visina ruba: 12mm
  • Materijal: Visokokvalitetna fleksibilna guma
  • Sertifikati: TUV sertifikat, MSDS odobrenje

PREDNOSTI

  • Kvalitetna zaštita: Gumene patosnice pružaju pouzdanu zaštitu poda vašeg vozila od prljavštine, prašine i vode.
  • Estetski dodatak: Elegantan dizajn patosnica doprinosi izgledu enterijera vašeg vozila.
  • Bez neprijatnih mirisa: Ove patosnice ne emituju neugodne mirise gume, što je često slučaj kod jeftinijih alternativa.

ZAKLJUČAK

Gumene patosnice Nissan Navara (2014-) – Zubri 221706 su odličan izbor za sve vlasnike Nissan Navara vozila koji žele da zaštite i uljepšaju enterijer svog automobila. Izuzetnog kvaliteta, ove patosnice pružaju visok nivo zaštite od prljavštine, prašine i vode, dok istovremeno dodaju elegantan izgled vašem vozilu.

Ne samo da su ove patosnice estetski privlačne, već su i funkcionalne. Kvalitetan materijal, visina ruba od 12mm i dodatni fiksatoti čine ove patosnice izdržljivim i pouzdanim za dugotrajnu upotrebu.

Uverite se i sami u njihovu kvalitet i funkcionalnost, i pružite svom vozilu najbolju zaštitu i izgled uz gumene patosnice Nissan Navara (2014-) – Zubri 221706.


PREDNOSTI:

  • Izuzetna zaštita od prljavštine, prašine i vode
  • Elegantan dizajn koji se lako kombinuje sa enterijerom vozila
  • Bez neprijatnih mirisa

NAPOMENA: Ova gumen patosnica je kreirana na osnovu navedenih informacija o proizvodu i ne odražava stvarne karakteristike ili benefite proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja