рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Nissan Juke Hybrid (2019-) – Zubri 222317

4.680 рсд

SKU: GTC1076 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE NISSAN JUKE HYBRID (2019-) – Zubri 222317

Izuzetan kvalitet i savršeno prilagođene automobilu

Gumene patosnice Nissan Juke Hybrid (2019-) – Zubri 222317 su visokokvalitetne auto patosnice bez neprijatnih mirisa. Izrađene su tako da se harmonično uklapaju u enterijer vašeg vozila, pružajući mu dodatnu zaštitu i istovremeno oplemenjujući njegov izgled.

Savršeno pristaju i ne klize

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, koje se mogu prilagoditi modelu i tipu vozila. U pojedinim slučajevima, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Auto patosnice su modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Patosnice su opremljene fiksatorima na prednjim dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Fiksatori su fabrički predviđeni i samo odabrane patosnice ih poseduju. Voz

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja