рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mini R59 (2007-) – Zubri 217829

4.680 рсд

SKU: GTC1959 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MINI R59 (2007-) – ZUBRI 217829

Gumene patosnice za vaš automobil

Gumene patosnice su izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa. Ove auto patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Bez obzira da li želite da zaštitite unutrašnjost vašeg vozila od nečistoće ili jednostavno želite da unapredite izgled kabine, gumene patosnice su odličan izbor.

Savršeno odgovaraju vašem automobilu

Set gumene patosnice se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, što znači da će se idealno uklopiti u vaše vozilo. U zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u skladu sa modelom i tipom vozila koje imate. Ove gumene patosnice su modernog dizajna, sa preciznim dimenzijama koje savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Dodatno ojačane patosnice

Patosnice su veoma izdržljive, a vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja. Takođe, patosnice poseduju fiksatore na prednjim dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Ovi fikstori se nalaze samo na patosnicama gde je to fabrički predviđeno. Na taj način, možete biti sigurni da će patosnice ostati na svom mestu tokom vožnje.

Održavanje i kvalitet

Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Izrađene su od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna, što znači da će se patosnice savršeno prilagoditi podu vašeg automobila. Možete biti sigurni da su ove gumene patosnice bezbedne za upotrebu, s obzirom da su TUV sertifikovane, a svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Specifikacija:

  • Set gumene patosnice
  • Boja: Crna/Antracit/Bež (u zavisnosti od modela)
  • Fiksatori na prednjim dve patosnice
  • Visina ruba: 12mm
  • Izrađene od kvalitetne gume visoke gustine
  • TUV sertifikovane

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem tipu automobila
  • Dodatno ojačana vozačeva patosnica za produžen vek trajanja
  • Fikstori na prednjim dve patosnice za dodatnu sigurnost
  • Rub visine 12mm osigurava čistoću enterijera
  • Izrađene od kvalitetne i fleksibilne gume
  • TUV sertifikovane i bezbedne za upotrebu

Naručite gumene patosnice Mini R59 (2007-) – Zubri 217829 ovde

Sve u svemu, ove gumene patosnice će biti savršen dodatak vašem automobilu. Moje iskustvo sa ovim proizvodom je izuzetno pozitivno. Izdržljive su, pružaju odličnu zaštitu od nečistoće i veoma su lako održavane. Uz to, izgledaju moderno i precizno se uklapaju u enterijer mog vozila. Verujem da će i vas ove gumene patosnice oduševiti.

S obzirom na sve benefite koje pružaju, toplo preporučujem da razmislite o nabavci ovih gumene patosnice za vaš automobil. Uveren sam da nećete biti razočarani.

Prednosti:
– Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
– Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem tipu automobila
– Dodatno ojačana vozačeva patosnica za produžen vek trajanja

UPUTSTVO ZA NARUČIVANJE

  1. Izaberite odgovarajuću boju patosnica (crna/antracit/bež)
  2. Kliknite na link “Naručite gumene patosnice Mini R59 (2007-) – Zubri 217829 ovde”
  3. Popunite potrebne informacije za dostavu
  4. Završite proces poručivanja

Naručivanje nikada nije bilo lakše! Nabavite gumene patosnice za vaš automobil i uživajte u njihovim brojnim prednostima.

[Call-to-action button: Naručite sada]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja