рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mercedes W222 S Klasa Sedan Long (2013-2020) – Frogum 402508

4.680 рсд

SKU: GTC1461 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MERCEDES W222 S KLASA SEDAN LONG (2013-2020) – FROGUM 402508

Gumene patosnice koje pružaju vrhunski kvalitet i udobnost

Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa

Pozdrav svim vozačima Mercedesa! Ako ste u potrazi za gumicama koje će obezbediti maksimalnu zaštitu unutrašnjosti vašeg vozila, onda ste na pravom mestu! Ove gumene patosnice Mercedes W222 S Klasa Sedan Long (2013-2020) – Frogum 402508 su savršen izbor za vas.

Precizno dizajnirane patosnice koje odgovaraju vašem vozilu

Naš set gumicama patosnica je crne boje i sastoji se od dve prednje i dve zadnje patosnice koje su tipske i originalne. Bez obzira na tip vašeg vozila, ove patosnice su dizajnirane da savršeno odgovaraju vašem Mercedesu W222 S Klasa Sedan Long (2013-2020). Prednje dve patosnice imaju fiksatore koji ih dodatno učvršćuju i sprečavaju pomeranje, pružajući vam sigurnost pri vožnji. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice.

Jednostavan za održavanje, bez neprijatnih mirisa

Naše gumene patosnice su izrađene od visoko guste gume koja je izuzetno fleksibilna. Njihova visina od 12mm osigurava da će vaš enterijer ostati čist. Ako ste imali iskustvo s patosnicama lošijeg kvaliteta koje su imale neprijatan miris, slobodno zaboravite na to. Naše patosnice ne emituju nikakve mirise zbog kvaliteta materijala od kojih su napravljene. Možete biti sigurni da su ove gumene patosnice TUV sertifikovane i da su svi materijali koji su korišćeni pri njihovoj proizvodnji odobreni od strane Evropske Unije.

Prednosti gumene patosnice Mercedes W222 S Klasa Sedan Long (2013-2020) – Frogum 402508:

  • Izuzetan kvalitet i udobnost
  • Tipske i originalne patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Fiksatore na prednjim patosnicama za dodatnu sigurnost
  • Dodatno ojačana vozačeva patosnica za duži vek trajanja
  • Visina od 12mm osigurava čištinu unutrašnjosti vašeg vozila
  • Bez neprijatnih mirisa
  • TUV sertifikovane

Takođe, možete biti sigurni da je cena ovog seta gumica patosnica veoma pristupačna, s obzirom na njihov vrhunski kvalitet.

Ako želite da zaštitite vaš automobil i priuštite sebi udobnost i kvalitet, preporučujem vam da obratite pažnju na ove gumene patosnice Mercedes W222 S Klasa Sedan Long (2013-2020) – Frogum 402508. U mom iskustvu, ove patosnice su na vrhu liste kada je u pitanju zaštita unutrašnjosti vozila i udobnost pri vožnji.

Ne propustite priliku da vaš automobil izgleda sjajno i bude zaštićen istovremeno. Poručite svoj set gumica patosnica već danas i iskoristite sve benefite koje vam ove patosnice pružaju.

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.


Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet i udobnost
  • Tipske i originalne patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Fiksatore na prednjim patosnicama za dodatnu sigurnost

Akcija traje još samo nekoliko dana! Poručite svoje gumene patosnice Mercedes W222 S Klasa Sedan Long (2013-2020) – Frogum 402508 već danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja