рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mercedes W221 S Klasa (2005-2013) – Frogum 542575

3.780 рсд

SKU: GTC1831 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MERCEDES W221 S KLASA (2005-2013) – FROGUM 542575

Gumene patosnice za Mercedes W221 S Klasu (2005-2013) su jedinstvene po svom kvalitetu i bezbednosti. Bez neprijatnih mirisa, ove auto patosnice pružaju izuzetno udobno iskustvo vožnje.

Izuzetan kvalitet i originalni dizajn

Sve gumene patosnice za Mercedes W221 S Klasu su tipske, originalne i savršeno odgovaraju za navedeni model automobila. Ove patosnice su izrađene od visokokvalitetnog materijala i poseduju precizne dimenzije koje se idealno uklapaju u vaše vozilo. Uz to, patosnice su crne boje, dodajući dozu elegancije enterijeru vozila.

Potpuna zaštita i sigurnost

Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, osim ako je model i tip automobila takav da je potrebno samo dve prednje patosnice. Sve patosnice su opremljene fiksatorma na prednjim patosnicama kako bi se osiguralo da ostanu čvrsto na mestu, sprečavajući njihovo pomeranje tokom vožnje. Dodatno, vozačeva patosnica je ojačana kako bi se produžio njen vek trajanja.

Lako održavanje i visok nivo higijene

Rub patosnica je dizajniran tako da zadržava prljavštinu i vlagu, čuvajući čistoću enterijera vašeg vozila. S visinom od 12mm, rub patosnica efikasno sprečava da prljavština dospe do poda automobila. Ove gumene patosnice su lako za održavanje i nemaju neprijatan miris gume, za razliku od jeftinijih verzija patosnica.

Bezbednost i kvalitet

Gumene patosnice su TUV sertifikovane, što znači da su prošle stroge sigurnosne testove. Svi materijali koji su korišćeni pri proizvodnji patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da su ove patosnice proizvedene sa najvišim standardima.

Savršeno prilagođene vašem vozilu

Cena koja je navedena odnosi se na 1 set gumene patosnice za Mercedes W221 S Klasu. Ove patosnice su proizvedene i uvežene iz Poljske, zemlje poznate po svojim visokim standardima izrade.

Kod nas možete pronaći širok asortiman gumenih i tepih patosnica za sve tipove vozila. Pogledajte našu kompletnu ponudu i pronađite savršene patosnice za vaš automobil.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet
  • Originalni dizajn
  • Visok nivo higijene

Neka vaše vozilo bude zaštićeno i udobno uz gumene patosnice Mercedes W221 S Klasa. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i pobrinite se za čistoću vašeg vozila. Kupite ih danas i uživajte u udobnosti i sigurnosti koje vam pružaju ove visokokvalitetne patosnice.

Buy Now

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja