рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mercedes W212 E Klasa (2009-2016) – Zubri 216244

4.680 рсд

SKU: GTC1980 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MERCEDES W212 E KLASA (2009-2016) – ZUBRI 216244

Zubri predstavlja izuzetno kvalitetne gumene patosnice za vaš Mercedes W212 E Klasa od 2009. do 2016. godine. Ove gumene patosnice su savršen izbor za vaš automobil, pružajući vam udobnost, zaštitu i stil koji zaslužujete.

Kvalitetne patosnice bez neprijatnih mirisa

Naša guma patosnice su izrađene od visoko kvalitetnog materijala, bez neprijatnih mirisa koji se često javljaju kod jeftinijih opcija. Možete biti sigurni da će vaš automobil mirisati sveže i prijatno sa Zubri gumene patosnice.

Tipske i originalne

Sve gumene patosnice su tipske i originalne, savršeno odgovarajući za vaš Mercedes W212 E Klasa. Nećete imati problema sa neodgovarajućim dimenzijama ili nepravilnim pristajanjem. Zubri je posvećen pružanju najboljeg kvaliteta i preciznosti za vaš automobil.

Modernog dizajna

Naše gumene patosnice dolaze u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Bez obzira na boju koju izaberete, Zubri patosnice će uneti moderan izgled u vaš automobil. Njihov dizajn je savremen i prilagođen vašim potrebama.

Laka instalacija i siguran fiksiranje

Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, mada za određene modele i tipove vozila može biti dostupan i set sa samo prednjim patosnicama. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio njihov vek trajanja. Patosnice su jednostavne za instalaciju i ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije.

Visoka čistoća enterijera

Zubri gumene patosnice imaju rub sa visinom od 12mm, što dodatno garantuje čistoću unutrašnjosti vašeg vozila. Sa ovim patosnicama, nećete morati brinuti o prljavštini i nečistoćama koje ulaze u unutrašnjost automobila. Vaš enterijer će ostati čist i uredan zahvaljujući Zubri gumenim patosnicama.

Lako održavanje

Ove gumene patosnice su jednostavne za čišćenje i održavanje. Samo ih očistite vodom i deterdžentom po potrebi, i izgledaće kao nove. Bez obzira na to koliko ih često koristite ili koliko su prljave, Zubri gumene patosnice će zadržati svoju originalnu boju i izgled.

Bezbednost i sertifikacija

Zubri gumene patosnice su TUV sertifikovane i ispunjavaju sve bezbednosne standarde. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni u kvalitet i sigurnost ovih gumena patosnica.

Specifikacije:

  • Materijal: Visoko kvalitetna guma visoke gustine
  • Boja: Crna, Antracit (tamno-siva) ili Bež (u zavisnosti od modela i tipa vozila)
  • Visina ruba: 12mm
  • Set sadrži: Dve prednje i dve zadnje patosnice (za određene modele i tipove vozila može biti dostupan set sa samo prednjim patosnicama)
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Lak za održavanje i čišćenje

Prednosti:

  • Savršeno pristaju za Mercedes W212 E Klasa od 2009. do 2016. godine
  • Izuzetno kvalitetne
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Unose stil i modernost
  • Pružaju visoku čistoću enterijera
  • Laki za održavanje
  • Siguran fiksiranje bez pomeranja
  • TUV sertifikovane
  • Bezbedni materijali odobreni od strane Evropske Unije

Sve ovo čini Zubri gumene patosnice savršenim izborom za vaš Mercedes W212 E Klasa. Uverite se i sami u njihovu kvalitet i funkcionalnost!

Ukoliko želite da unesete stil, zaštitu i udobnost u svom automobilu, ne gubite vreme i nabavite Zubri gumene patosnice već danas!


Pozovite nas za poručivanje ili posetite našu internet prodavnicu OXO MARKET! Ne propustite priliku da svoj automobil učinite još elegantnijim i udobnijim uz Zubri gumene patosnice!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja