рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mercedes W166 ML Klasa (2011-2015) – Frogum 543022

4.680 рсд

SKU: GTC1150 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MERCEDES W166 ML KLASA (2011-2015) – FROGUM 543022

Izuzetan kvalitet i udobnost u vašem automobilu

Kada održavate unutrašnjost svog vozila čistom i urednom, pružate sebi i svojim saputnicima jedinstvenu udobnost i bezbednost. Upoznajte se sa gumenenim patosnicama Mercedes W166 ML Klasa (2011-2015) – Frogum 543022, koje pružaju neverovatnu zaštitu i estetski izgled automobila. Ove patosnice su kvalitetne, bez neprijatnih mirisa i pružaju savršeno rešenje za sve vozače koji žele da se osećaju sigurno i udobno u svojim vozilima.

Tipske i originalne patosnice koje odgovaraju modelu vašeg vozila

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i dizajnirane da nedvosmisleno odgovaraju Mercedes W166 ML Klasa (2011-2015) modelu automobila. Uz ove patosnice, dobijate set od dve prednje i dve zadnje patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu. Patosnice su crne boje, modernog dizajna i preciznih dimenzija. Fiksatore na prednjim patosnicama sprečavaju pomeranje i dodatno ih učvršćuju. Dodatno ojačana vozačeva patosnica produžava vek trajanja, a rub patosnice visine 12mm obezbeđuje čistoću enterijera vašeg vozila.

Kvalitetna guma visoke gustine za dugotrajnu upotrebu

Gumene patosnice su izrađene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Ova TUV sertifikovana guma garantuje dugotrajnu upotrebu, bez pomeranja ili oštećenja. Sve sirovine koje se koriste pri proizvodnji patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. To znači da su ove patosnice potpuno bezbedne i bez štetnih materijala.

Laka održavanje i bez neprijatnih mirisa

Održavanje ovih gumanih patosnica je veoma jednostavno i ne zahteva posebne proizvode ili tehniku. Samo ih izvadite iz vozila i očistite vodom ili blagim sredstvom za čišćenje. Zahvaljujući visokoj gustini gume, ove patosnice ne emituju neprijatne mirise karakteristične za jeftinije patosnice. Vaše vozilo će uvek mirisati sveže i čisto sa gumenenim patosnicama Mercedes W166 ML Klasa (2011-2015) – Frogum 543022.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet i udobnost
  • Tipske i originalne patosnice
  • Fiksatori za sprečavanje pomeranja
  • Ojačana vozačeva patosnica za produžen vek trajanja
  • Visina ruba od 12mm za čistoću enterijera
  • Kvalitetna guma visoke gustine
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Laka održavanje
  • TUV sertifikovano

Svaki put kada uđete u svoj automobil, neka vas dočeka osećaj sigurnosti i udobnosti. Gumene patosnice Mercedes W166 ML Klasa (2011-2015) – Frogum 543022 su pravi izbor za vas. Svojim kvalitetom, dizajnom i funkcionalnošću, ove patosnice će savršeno zaštititi enterijer vašeg vozila i učiniti svaku vožnju prijatnom i udobnom.

Ne čekajte više, nabavite svoj set gumenih patosnica danas i priuštite sebi i svojim saputnicima vrhunski doživljaj u Mercedesu W166 ML Klasa (2011-2015).+

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja