рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mercedes V447 eVito (2019-) – Zubri 219782

3.240 рсд

SKU: GTC1186 Kategorije: ,

Gumene patosnice Mercedes V447 eVito (2019-) – Zubri 219782

Prednosti

  • Precizno dizajnirane gumene patosnice koje se savršeno uklapaju u vaš Mercedes V447 eVito (2019-).
  • Izuzetna kvaliteta bez neprijatnih mirisa.
  • TUV sertifikovane i proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine.

Specifikacije

  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež (u zavisnosti od modela).
  • Set sadrži dve prednje i dve zadnje patosnice (može sadržati samo prednje dve patosnice, zavisno od modela).
  • Visina ruba patosnice: 12mm.
  • Fiksatori na prednjim patosnicama za dodatno učvršćivanje i sprečavanje pomeranja.
  • Vozačeva patosnica je dodatno ojačana za duži vek trajanja.

Opis proizvoda

Gumene patosnice Mercedes V447 eVito (2019-) – Zubri 219782 su kvalitetno dizajnirane patosnice koje će savršeno odgovarati vašem Mercedes V447 eVito (2019-) vozilu. Ove auto patosnice su tipske i nedvosmisleno prilagođene za navedeni tip automobila, pružajući vam sigurnost da ćete dobiti proizvod koji savršeno odgovara vašem vozilu.

Jedna od glavnih prednosti ovih gumene patosnica je njihov kvalitet. Izrađene su od gume visoke gustine koja je fleksibilna i izdržljiva, pružajući vam dugotrajnu zaštitu i udobnost. Takođe, poznato je da patosnice lošijeg kvaliteta mogu emitovati neprijatne mirise od gume, ali sa ovim patosnicama to nije slučaj. One su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatan miris.

Pored svog praktičnog kvaliteta, gumene patosnice Mercedes V447 eVito (2019-) – Zubri 219782 imaju i estetski privlačan dizajn. One dolaze u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Bez obzira na to koju boju odaberete, vaš enterijer će izgledati elegantno i stilizovano.

Sa visinom ruba od 12mm, ove patosnice pružaju dodatnu zaštitu za enterijer svog vozila. Ne samo da će zaštiti pod od prašine, prljavštine i vlage, već će i produžiti životni vek vašeg automobilskog enterijera. Možete biti sigurni da će vašem vozilu biti pružena adekvatna i bezbedna zaštita.

Patosnice su dizajnirane tako da savršeno naležu na pod vašeg vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. Međutim, u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržati samo dve prednje patosnice. Bez obzira na to koji set dobijete, možete biti sigurni da će svaka patosnica savršeno odgovarati tipu vozila za koji je proizvedena. Dodatna prednost je prisustvo fiksatora na prednjim patosnicama, koji će osigurati da se patosnice ne pomeraju tokom vožnje, pružajući vam dodatnu sigurnost i udobnost.

Uz sve ove prednosti, gumene patosnice Mercedes V447 eVito (2019-) – Zubri 219782 poseduju i TUV sertifikat. To znači da su prošle sertifikaciju za bezbednost i kvalitet, a svi materijali korišćeni pri proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da ste dobili proizvod izuzetnog kvaliteta, koji zadovoljava sve bezbednosne standarde.

Sve u svemu, gumene patosnice Mercedes V447 eVito (2019-) – Zubri 219782 su izuzetan dodatak vašem vozilu. Njihov kvalitet, estetski dizajn, laka upotreba i praktična zaštita čine ih idealnim izborom za svakog vlasnika Mercedes V447 eVito (2019-) vozila.

Prednosti

  • Precizno dizajnirane gumene patosnice koje savršeno odgovaraju vašem Mercedes V447 eVito (2019-).
  • Izuzetna kvaliteta bez neprijatnih mirisa.
  • TUV sertifikat za bezbednost.
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja