рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mercedes V447 EQV (2020-) – Zubri 219782

3.240 рсд

SKU: GTC1187 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MERCEDES V447 EQV (2020-) – Zubri 219782

Gumene patosnice najkvalitetnijeg materijala bez mirisa

Gumene patosnice Mercedes V447 EQV (2020-) – Zubri 219782 su izuzetno kvalitetne i pružaju vrhunsku zaštitu vašem automobilu. Bez neprijatnih mirisa, ove auto patosnice su savršen izbor za ljude koji cene kvalitet i udobnost.

Precizno prilagođene i originalne gumene patosnice

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i jasno odgovaraju navedenom modelu automobila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje gumene patosnice, osim u slučajevima kada je proizvođač vozila predvideo da se koriste samo prednje dve patosnice. Ove auto patosnice su modernog dizajna, sa preciznim dimenzijama koje savršeno odgovaraju vašem vozilu. Prednje dve patosnice imaju fiksatore koji dodatno obezbeđuju njihovo čvrsto pozicioniranje i sprečavaju pomeranje. Fiksatore ima samo gde je to fabrički predviđeno. Vozačevo mesto ima dodatno ojačanje kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Auto patosnice su veoma jednostavne za postavljanje i ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije.

Izdržljive i lako održavane gumene patosnice

Rub gumene patosnice ima visinu od 12mm što garantuje da će vaš automobil ostati čist. Takođe, ove gumene patosnice su veoma jednostavne za održavanje i neće ostavljati neprijatne mirise u vašem vozilu kao neke patosnice lošijeg kvaliteta. Auto patosnice su napravljene od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna.

Sertifikovane bezbedne gumene patosnice

Gumene patosnice Mercedes V447 EQV (2020-) – Zubri 219782 su TUV sertifikovane, što ukazuje na njihovu sigurnost i kvalitet. Svi materijali koji se koriste pri proizvodnji patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) koju je odobrila Evropska Unija. Možete biti sigurni da su ove gume potpuno bezbedne za vas i vašu porodicu.

Jednostavno poručivanje i brza isporuka

Gumene patosnice Mercedes V447 EQV (2020-) – Zubri 219782 su dostupne po veoma povoljnoj ceni. Jedna cena važi za kompletnu garnituru gumenih patosnica, što uključuje dve prednje i dve zadnje patosnice. Zemlja uvoza je Češka. Uz ovaj set gumenih patosnica, napravićete pravilan izbor za svoje vozilo i pružiti mu dodatnu udobnost i zaštitu.

Prednosti:

  • Izuzetno kvalitetne gumene patosnice bez mirisa
  • Precizno prilagođene i originalne patosnice za Mercedes V447 EQV (2020-)
  • Jednostavno postavljanje bez potrebe za modifikacijama
  • Rub visine 12mm čuva čistoću enterijera vozila
  • TUV sertifikovana bezbednost i kvalitet
  • Lako održavanje i bez neprijatnih mirisa
  • Izdržljiva i fleksibilna guma visoke gustine
  • Povoljna cena za kompletnu garnituru gumene patosnice

Sada poruči ovaj vrhunski set gumene patosnice i pruži svom Mercedesu V447 EQV (2020-) dodatnu udobnost i zaštitu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja