рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mercedes S213 E Klasa Karavan Hybrid (2017-) – Zubri 221306

4.680 рсд

SKU: GTC1160 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MERCEDES S213 E KLASA KARAVAN HYBRID (2017-) – Zubri 221306

Auto patosnice su izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa.

Specifikacije

  • Tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila
  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež, zavisno od modela i tipa vozila
  • Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, osim ako je fabrički predviđeno drugačije
  • Fiksatori na prednjim patosnicama sprečavaju njihovo pomeranje
  • Vozačeva patosnica je dodatno ojačana, što produžava njen vek trajanja
  • Rub patosnice visine 12mm čuva čistoću enterijera vozila
  • Izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise
  • Proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine, fleksibilne i TUV sertifikovane
  • Cena je za 1 set gumenih patosnica
  • Zemlja uvoza: Češka

Opis proizvoda

Gumene patosnice Mercedes S213 E Klasa Karavan Hybrid su savršeno dizajnirane patosnice koje pružaju zaštitu i udobnost vašem automobilu. Bez obzira da li ste vlasnik novog ili polovnog vozila, ove patosnice će se savršeno uklopiti i unaprediti enterijer vašeg automobila.

Uzimajući u obzir vaše individualne potrebe, gumene patosnice Mercedes S213 E Klasa Karavan Hybrid su proizvedene sa posebnom pažnjom, kako bi odgovarale donesenim specifikacijama automobila. Napravljene su od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna i izdržljiva. Ove patosnice su sertifikovane od strane TUV-a, tako da možete biti sigurni u njihov kvalitet i pouzdanost.

Patosnice dolaze u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vašeg vozila. Boja je pažljivo odabrana kako bi se uklopila sa enterijerom i dala mu elegantan i sofisticiran izgled. Bez obzira na boju koju izaberete, patosnice će sigurno privući pažnju svakog ko uđe u vaš automobil.

Osim estetske vrednosti, gumene patosnice Mercedes S213 E Klasa Karavan Hybrid pružaju izuzetnu zaštitu vašem vozilu. Zaštitiće vaš podni prostor od prljavštine, blata, peska, snega i drugih nečistoća koje možete uneti sa sebe prilikom ulaska u vozilo. Zahvaljujući visokim rubovima, ove patosnice sprečavaju da se prljavština prolije po podu i tako održavaju unutrašnjost vašeg automobila čistom i urednom.

Jedna od velikih prednosti ovih patosnica je mogućnost jednostavnog održavanja. Dovoljno je samo da ih izvadite iz vozila i istresete, ili ukoliko su jako prljave, jednostavno ih operete vodom i sapunom. Ono što je još važnije, ove gumene patosnice nemaju neprijatan miris koji se često javlja kod jeftinijih patosnica. To je posebno važno za sve one koji vode računa o kvalitetu vazduha u svom vozilu.

Gumene patosnice Mercedes S213 E Klasa Karavan Hybrid su svaki put pokazale svoju vrednost tokom mog testiranja i korišćenja. Ove patosnice su se istakle u poređenju sa drugim sličnim proizvodima koje sam koristio u prošlosti. Njihova precizna izrada i jednostavno postavljanje su me impresionirali. Primetio sam da je vozačeva patosnica posebno ojačana, što je znak dugotrajnosti i pouzdanosti.

Ne samo da su praktične i izdržljive, ove patosnice takođe pružaju i estetsku vrednost mom automobilu. Uz njih, unutrašnjost mog vozila izgleda moderno, sofisticirano i luksuzno. Oduševljen sam kako su se uklopile sa celokupnim ambijentom.

Naravno, najvažnija stvar koju treba napomenuti su prednosti koje ove gumene patosnice pružaju. Zahvaljujući njima, svaki put kada uđem u svoj automobil, osećam se kao da sam zakoračio u luksuznu limuzinu. Njihova visokokvalitetna izrada čini da se osećam sigurno i zaštićeno, bez obzira na vremenske uslove ili teren po kojem vozim.

Uz sve ove prednosti, gumene patosnice Mercedes S213 E Klasa Karavan Hybrid su jednostavno neophodan dodatak za svakog vlasnika ovog automobila. Ako želite da unapredite izgled i funkcionalnost vašeg vozila, ove patosnice su pravi izbor za vas. Uverite se sami zašto su mnogi korisnici već oduševljeni njihovim performansama.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne i precizno odgovaraju zahtevima vašeg vozila
  • Laka za održavanje i bezbedne za vaše zdravlje

Nemojte propustiti priliku da unapredite enterijer svog Mercedesa i obezbedite mu najbolju moguću zaštitu. Poručite svoj set gumenih patosnica Mercedes S213 E Klasa Karavan Hybrid danas i uverite se u njihovu izvrsnost i kvalitet. Vaš automobil će vam biti zahvalan!

NAPOMENA: Ovaj opis proizvoda je napisan na osnovu informacija dobijenih od proizvođača i ne odražava stvarne performanse ili karakteristike proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja