рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mercedes S213 E Klasa Karavan (2017-) (Bež boje) – Zubri 221306B

5.500 рсд

SKU: GTC1205 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MERCEDES S213 E KLASA KARAVAN (2017-) (BEŽ BOJE) – ZUBRI 221306B

Izuzetnog kvaliteta i bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice za Mercedes S213 E Klasa Karavan su izuzetnog kvaliteta i pružaju odličan nivo zaštite za vaše vozilo. Ove patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Izrađene su od visokokvalitetne gume visoke gustine, što ih čini fleksibilnim i izdržljivim. Ono što je takođe važno napomenuti je da ove gumene patosnice nemaju neprijatne mirise, za razliku od nekih patosnica lošijeg kvaliteta.

Modernog dizajna i preciznih dimenzija

Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, a u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Bez obzira na boju i model vozila, sve patosnice su modernog dizajna i poseduju precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila.

Dodatna sigurnost sa fikserima i ojačanom vozačevom patosnicom

Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Takođe, vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Ove dodatne funkcionalnosti osiguravaju da patosnice ostanu na svom mestu čak i tokom vožnje po neravnim putevima.

Jednostavno održavanje i čistoća enterijera vozila

Sa visinom ruba od 12mm, patosnice osiguravaju da se prljavština i vlaga ne šire po enterijeru vašeg vozila. Osim toga, ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje. Jednostavno ih možete očistiti vodom i sredstvom za čišćenje ili ih jednostavno istresti. Vaš automobil će uvek izgledati čisto i sveže uz pomoć ovih gumene patosnice.

Bezbednost i sertifikacija

Gumene patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu kvalitet i bezbednost. Svi materijali koji su korišćeni pri proizvodnji ovih auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti potpuno sigurni da ovaj proizvod zadovoljava visoke standarde kvaliteta i bezbednosti.

Specifikacija

Zemlja uvoza: Češka

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Fiksatori za dodatnu sigurnost
  • Ojačana vozačeva patosnica
  • Lak za održavanje i čišćenje
  • Visokokvalitetna guma visoke gustine
  • TUV sertifikovane

Nabavite gumene patosnice za Mercedes S213 E Klasa Karavan i obezbedite vrhunsku zaštitu za unutrašnjost svog vozila. Ove patosnice su ne samo lepo dizajnirane, već su i izuzetno funkcionalne. Pružaju najbolji mogući nivo zaštite od prljanja i habanja. Ne morate brinuti o tome da će se patosnice pomeriti tokom vožnje jer imaju fiksatore koji ih čvrsto drže na mestu. Održavanje patosnica ne predstavlja nikakav problem, jer su izrađene od kvalitetne gume visoke gustine koja je jednostavna za čišćenje. Uz sve to, ovaj proizvod je TUV sertifikovan, što znači da zadovoljava najviše standarde bezbednosti.

Naručite gumene patosnice za Mercedes S213 E Klasa Karavan danas i uživajte u čistoći i zaštiti unutrašnjosti svog vozila!


No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja