рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mazda CX-7 (2006-2009) – Frogum 411241

4.680 рсд

SKU: GTC1112 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MAZDA CX-7 (2006-2009) – FROGUM 411241

Gumene patosnice za vaša Mazdu CX-7 – Izuzetan kvalitet i savršeno pristajuće patosnice!

Gumene patosnice su neophodan dodatak za vaše vozilo. One ne samo da štite vaš pod od prljavštine, vlage i habanja, već i pružaju dodatnu udobnost prilikom vožnje. Ako želite patosnice visokog kvaliteta koje su prilagođene specifičnostima vašeg vozila, onda su Gumene patosnice Mazda CX-7 (2006-2009) – Frogum 411241 odličan izbor za vas!

Izuzetan kvalitet i usmerenost ka vašim potrebama

Gumene patosnice Mazda CX-7 (2006-2009) – Frogum 411241 su napravljene od visokokvalitetne gume koja je fleksibilna, izdržljiva i izuzetno laka za održavanje. Ove patosnice su dizajnirane sa posebnom pažnjom prema potrebama vlasnika Mazde CX-7, pružajući vam izvanredno iskustvo pri korišćenju.

Savršeno pristajuće patosnice za vaš automobil

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za Mazdu CX-7 2006-2009. Ove patosnice su modernog dizajna, sa preciznim dimenzijama koje savršeno odgovaraju vašem automobilu. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, pružajući potpunu zaštitu za podove vašeg vozila.

Jedinstvene karakteristike za vrhunsko iskustvo

  • Fiksatori za dodatno učvršćivanje: Vozačeva patosnica ima dodatno ojačanje sa fiksatorima, sprečavajući pomeranje i obezbeđujući stabilnost čak i pri intenzivnoj vožnji.
  • Visina ruba patosnice od 12mm: Visina ruba patosnice dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila, zadržavajući prljavštinu i vlagu na patosnici.
  • Bez neprijatnih mirisa: Ove gumene patosnice su izrađene od materijala visoke gustine koji je sertifikovan od strane TUV-a. Nema neprijatnih mirisa koji se često javljaju kod patosnica lošijeg kvaliteta.
  • Jednostavno održavanje: Gumene patosnice su izuzetno lake za čišćenje i održavanje, omogućavajući vam da uvek imate čist enterijer.

Vaša kupovina će biti podržana kvalitetom

Kada kupujete Gumene patosnice Mazda CX-7 (2006-2009) – Frogum 411241 izrađene su u Poljskoj, što je znak vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti. Ove gumene patosnice su TUV-sertifikovane i svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji se nalaze na listi bezbednih materijala odobrenih od strane Evropske Unije – vaša sigurnost je na prvom mestu!

Prednosti gumenih patosnica za Mazda CX-7 (2006-2009):

  • Odlična prilagođenost vozilu: Precizno izrađene dimenzije patosnica obezbeđuju savršeno pristajanje za Mazdu CX-7 (2006-2009), pružajući vam dodatnu udobnost i zaštitu.
  • Izdržljivost: Napravljene od visokokvalitetne gume, ove patosnice su izuzetno izdržljive i dugotrajne, pružajući vam dugoročno zadovoljstvo.
  • Jednostavno održavanje: Bez napora održavajte čist enterijer vašeg vozila zahvaljujući jednostavnom čišćenju ovih patosnica.

Zaključak: Ako želite vrhunsku zaštitu i udobnost za vašu Mazdu CX-7 (2006-2009), onda su Gumene patosnice Mazda CX-7 (2006-2009) – Frogum 411241 pravi izbor za vas. Njihov izuzetan kvalitet, prilagođenost i jednostavnost održavanja čine ih savršenim dodatkom za vaše vozilo.

Naručite danas i uživajte u predivnom osećaju sigurnosti i komfora koji ove gumene patosnice pružaju!


Specifikacije:
  • Zemlja proizvodnje/uvoza: Poljska
  • Set patosnica uključuje: Dve prednje i dve zadnje tipske patosnice
  • Visina ruba patosnice: 12mm
  • Boja: Crna
  • Materijal: Visokokvalitetna guma
  • Certifikacija: TUV sertifikovano
Prednosti:
  • Odlična prilagođenost vozilu
  • Izdržljivost
  • Jednostavno održavanje

NARUČITE DIREKTNO IZ OXO MARKETA

Sada kada ste otkrili neodoljive Gumene patosnice za Mazda CX-7 (2006-2009) – Frogum 411241, vreme je da ih dodate u svoju korpu i unapredite svoje vozačko iskustvo!

Naručite odmah!

Vaše zadovoljstvo je naš prioritet, zato nudimo brzu isporuku na željenu adresu i siguran način plaćanja.

Vi zaslužujete samo najbolje za vaš automobil, zato se opredelite za Gumene patosnice Mazda CX-7 (2006-2009) – Frogum 411241 i doživite vrhunski kvalitet i udobnost!

P.S. Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte. Naše ljubazno osoblje je tu da vam pomogne i pruži vam sve informacije koje vam trebaju.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja