рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Mazda CX-5 (2012-2017) – Zubri 222221

3.780 рсд

SKU: GTC1524 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE MAZDA CX-5 (2012-2017) – ZUBRI 222221

Gumene patosnice za udobnost i zaštitu vašeg vozila

Auto patosnice su jedan od bitnih dodataka za vaš automobil, pružajući udobnost i zaštitu enterijera. Uz gumene patosnice Zubri 222221, možete biti sigurni da ćete dobiti najbolji kvalitet i funkcionalnost.

Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa

Naš set auto patosnica je izrađen od najkvalitetnijih materijala, garantujući dugotrajnost i izdržljivost. A najbolje od svega – bez neprijatnih mirisa koji često prate jeftinije alternative.

Savršeno odgovaraju za vaš vozilo

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za model Mazde CX-5 (2012-2017). Nećete morati brinuti о nepotrebnоm prilagođavanju ili rezanju. Jednostavno postavite patosnice i uživajte u potpunom prileganju.

Moderan dizajn i precizne dimenzije

Auto patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno sivoj) ili bež boji, tako da možete odabrati onu koja najbolje odgovara vašem stilu. Set se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, koje su precizno dizajnirane za Mazdu CX-5 (2012-2017). Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi mogla izdržati produženo korišćenje.

Fiksatori za dodatnu sigurnost

Patosnice su opremljene fiksatorima na prednjim dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Zahvaljujući fiksatorima, nećete imati problema sa klizanjem patosnica tokom vožnje. Ukoliko vaš model to zahteva, dobijate dodatnu sigurnost.

Visina ruba – 12mm

Rub gumene patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno štiti pod od prljavštine i vlage. Sa ovim setom patosnica, čistoća enterijera vašeg vozila će biti zagarantovana.

Lake za održavanje i bez neprijatnih mirisa

Gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje. Jednostavno ih možete oprati ili očistiti vlažnom krpom. Za razliku od jeftinijih alternativa, naše patosnice nemaju neprijatan miris gume.

Bezbedne i ser

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja