рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Lancia Y (2012-) – Frogum 547341

3.780 рсд

SKU: GTC1824 Kategorije: ,

Gumene patosnice Lancia Y (2012-) – Frogum 547341

Gumene Patosnice Lancia Y (2012-) – Frogum 547341: Činjenice o proizvodu

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa.
  • Tipske, originalne patosnice koje savršeno odgovaraju za navedeni tip automobila.
  • Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, u zavisnosti od modela i tipa automobila set može sadržati samo prednje dve patosnice.
  • Modernog dizajna i preciznih dimenzija koje se savršeno uklapaju u vaše vozilo.
  • Fiksatori na prednjim patosnicama za dodatnu čvrstinu i sprečavanje pomeranja.
  • Fiksatori se nalaze samo na patosnicama gde je to fabrički predviđeno.
  • Dodatno ojačan vozačevi patosnici za produžen vek trajanja.
  • Ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije za ugradnju.
  • Visina ruba patosnice: 12mm, osigurava čist enterijer vašeg automobila.
  • Izuzetno lake za održavanje, nemaju neprijatne mirise gumene patosnice lošijeg kvaliteta.
  • Proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine, izuzetno fleksibilne.
  • TUV sertifikovane, materijali koji se koriste su odobreni od strane Evropske Unije.
  • Cena se odnosi na 1 set gumenih patosnica.
  • Zemlja proizvodnje/uvoza: Poljska.

Gumene patosnice Lancia Y (2012-) – Frogum 547341: Gumeni zaštitnici koji pristaju vašem automobilu

Tražite gumene patosnice koje će savršeno pristajati vašem Lanciji Y (2012-) i istovremeno pružiti besprekoran izgled i zaštitu? Frogum 547341 je baš ono što vam treba!

U mom iskustvu, ove gumene patosnice su se pokazale kao izuzetno kvalitetne i funkcionalne. Prvo što moram da napomenem je odsustvo neprijatnih mirisa koji često prate druge gumene patosnice. Sa ove strane, Frogum 547341 je zaista impresivan.

Jedna od glavnih prednosti ovih patosnica je njihova tipska preciznost. To znači da su fabrički dizajnirane da savršeno odgovaraju vašem modelu Lancia Y (2012-). Nema potrebe za bilo kakvim modifikacijama ili pretvaranjem da patosnice “prilegaju”. Jednostavno ih postavite u automobil i to je to!

Napominjem da set patosnica dolazi sa dve prednje i dve zadnje patosnice, ali se može dogoditi da, u zavisnosti od modela i tipa vašeg vozila, set sadrži samo prednje dve patosnice. Preporučujem da proverite kompatibilnost sa vašim modelom pre kupovine.

Kada je reč o izgledu, ove gumene patosnice su zaista modernog dizajna. Njihove dimenzije su precizne, a materijal koji je korišćen je visoko kvalitetna guma visoke gustine. To znači da patosnice ne samo da izgledaju dobro, već u potpunosti štite vaš enterijer i produžavaju vek trajanja originalnih patosnica vozila.

Svi znaju koliko je važno da patosnice budu čvrsto postavljene i da se ne pomeraju tokom vožnje. Frogum 547341 ima rešenje za to. Na prednjim dve patosnice se nalaze fiksatori koji obezbeđuju sigurno prijanjanje i sprečavaju pomeranje. Ovo je posebno korisno za vozače koji često ulaze i izlaze iz vozila.

Još jedna prednost ovih gumene patosnica je visina ruba od 12mm. To je dovoljno visoko da zaštiti vaš enterijer od prljavštine, peska, blata i vlage, ali istovremeno dovoljno nisko da ne ometa normalno kretanje nogu tokom vožnje.

Čišćenje ovih gumene patosnica je prava zadovoljstvo. Materijal od kojeg su napravljene je veoma jednostavan za održavanje i dugotrajan. Jednostavno ih izvadite iz automobila i obrišite ili operite vodom i blagim sapunom. Bez potrebe za komplikovanim postupcima ili korišćenjem jakih hemikalija koje bi mogle da oštete patosnice.

Ono što takođe moram da naglasim je da su ove gumene patosnice TUV sertifikovane, što garantuje njihovu kvalitetu i bezbednost. Takođe, svi materijali koji su korišćeni u proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) koju je odobrila Evropska Unija. Možete biti sigurni da koristite proizvod koji je prošao stroge bezbednosne kontrole.

Cena koja je navedena se odnosi na 1 set gumenih patosnica. Ako niste sigurni da li su ove patosnice pravi izbor za vas, ne oklevajte da pogledate našu kompletnu ponudu gumene i tepih patosnice. Verujem da ćete tamo naći nešto što savršeno odgovara vašem vozilu.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa.
  • Tipske, originalne patosnice koje savršeno odgovaraju za navedeni tip automobila.
  • Modernog dizajna i preciznih dimenzija koje se savršeno uklapaju u vaše vozilo.

Napomena: Ne propustite ovu sjajnu priliku da vaš automobil opremite kvalitetnim gumena patosnicama. Kliknite na dugme “Dodaj u korpu” i obezbedite sebi i svom automobilu dodatnu zaštitu i stil. Vaša stopala će biti zahvalna!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja