рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Kia Sportage (2021-) – Zubri 222674

4.680 рсд

SKU: GTC1115 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE KIA SPORTAGE (2021-) – ZUBRI 222674

Gumene patosnice za Kiu Sportage (2021-) su pravi izbor za ljubitelje kvaliteta i udobnosti u svom vozilu. Sa ovim patosnicama ne samo da ćete zaštititi unutrašnjost svog automobila, već ćete i uživati u vrhunskom kvalitetu i besprekornom dizajnu koji će savršeno odgovarati vašem vozilu.

Izuzetan kvalitet i bez neprijatnih mirisa

Ove gumene patosnice su izuzetnog kvaliteta, što znači da su dugotrajne i otporne na habanje. Takođe, nećete se suočiti sa neprijatnim mirisima koje često osećate kod drugih patosnica. Naši proizvodi su testirani i garantuju udobnost i svežinu u vašem vozilu.

Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. To znači da su dimenzije patosnica savršeno prilagođene vašem vozilu, tako da se moguće težine i nepravilnosti neće pojaviti.

Moderna i funkcionalna dizajn

Naše gumene patosnice dolaze u crnoj, antracit (tamno-sive) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Ove patosnice su savremenog dizajna, sa preciznim dimenzijama koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Dodatno, patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje, ukoliko je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Visokokvalitetna guma za dugotrajnost

Gumene patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Ove patosnice su takođe TUV sertifikovane i ispunjavaju sigurnosne standarde Evropske Unije. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da su ove patosnice bezbedne i da neće štetiti vašem zdravlju.

Visina ruba za čist enterijer

Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Bez obzira na vremenske uslove ili nečistoću spoljašnje sredine, ove patosnice će zadržati ostatke i prljavštinu na sebi, tako da vaš automobil ostaje čist i uredan.

Cena i dostupnost

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica. Ove gumene patosnice su uvezeni proizvod iz Češke. Naša ponuda takođe uključuje i širok asortiman drugih gumene i tepih patosnica. Sve patosnice možete pronaći na našem sajtu OXO MARKET.

PREDNOSTI:

  • Izuzetan kvalitet i bez neprijatnih mirisa
  • Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Moderna i funkcionalna dizajn
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja