рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Kia Sportage (2010-2015) – Zubri 216634

3.780 рсд

SKU: GTC1864 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE KIA SPORTAGE (2010-2015) – Zubri 216634

Auto patosnice izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa.

Specifikacija

  • Tipske, originalne patosnice koje nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila.
  • Crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje u zavisnosti od modela i tipa vozila.
  • Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. U zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice.
  • Patosnice su modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila.
  • Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno.
  • Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice.
  • Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije.
  • Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koje je proizvedena.
  • Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila.
  • Izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta.
  • Proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna.
  • TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

PREVAGA KVALITETA I DIZAJNA

Kada sam prvi put video ove gumene patosnice za Kia Sportage (2010-2015), bio sam počastvovan njihovim izgledom i kvalitetom. U mom iskustvu korišćenja automobilskih patosnica, ovo je bio jedan od najboljih setova koje sam ikada video.

Jedna od prvih stvari koje sam primetio je njihova preciznost u izradi. Svaka patosnica je tipska i potpuno originalna za ovaj model automobila. To znači da se savršeno uklapaju i stvaraju neprozirnu zaštitu za vaš podni prostor.

Ali nije samo kvalitet izrade koji me impresionirao. Ove patosnice su takođe modernog dizajna koji dodaje stil enterijeru vašeg vozila. Uz njih, možete biti sigurni da će vaš Kia Sportage izgledati profinjeno i privlačno.

POTPUNA ZAŠTITA I PRIRODAN OSEĆAJ

Patosnice su napravljene od visokokvalitetne gume koja pruža izuzetnu fleksibilnost. To znači da se savršeno prilagođavaju obliku vašeg poda i pružaju potpunu zaštitu od prljavštine, vlage i habanja. Više nećete morati da brinete o tome da li će vaš tepih biti oštećen ili zaprljan.

Takođe, ove patosnice imaju visok rub od 12mm koji sprečava prolazak prašine i tečnosti na pod vašeg vozila. To znači da će vaš enterijer ostati čist i očuvan.

Ono što je još važnije, ove patosnice se osećaju prirodno pod vašim stopalima. Guma visoke gustine pruža mekan osećaj pri hodanju, čime se dodatno poboljšava vaše iskustvo vožnje.

JEDNOSTAVNA INSTALACIJA I ODRŽAVANJE

Da biste uživali u svim ovim prednostima, ne morate biti majstor ili stručnjak. Montaža je jednostavna i ne zahteva dodatne modifikacije. Samo postavite ih na svoje podne prostorije i fiksirajte prema potrebi. Dizajniran za praktičnost, postupak je brz i jednostavan.

Održavanje ovih patosnica je takođe lako. Samo ih obrišite vlažnom krpom i izgledaće kao nove. Dodatno, nemaju neprijatan miris od gume, koji se često javlja kod jeftinijih patosnica.

NARUČITE VAŠ SET GUMENIH PATOSNICA SADA

U svom iskustvu i testiranju ovog proizvoda, mogu sa sigurnošću da preporučim ove gumene patosnice za Kia Sportage (2010-2015). Uveren sam da ćete biti zadovoljni njihovim kvalitetom, izgledom i učinkom.

Ne čekajte, svoj set gumene patosnice možete naručiti odmah preko OXO MARKET-a. Dobijate precizno izrađene patosnice koje će pouzdano štititi vaš pod i pružiti vam udobnost i praktičnost tokom svake vožnje.

Prednosti

  • Tipske i originalne patosnice koje savršeno odgovaraju vašem automobilu
  • Modern dizajn koji dodaje stil enterijeru
  • Visokokvalitetna guma koja pruža fleksibilnost i udobnost
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja