рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Kia Sorento (2002-2009) – Zubri 216394

3.780 рсд

SKU: GTC1955 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE KIA SORENTO (2002-2009) – Zubri 216394

Gumene patosnice visokog kvaliteta za vaš Kia Sorento

Gumene patosnice Kia Sorento (2002-2009) – Zubri 216394 su vrhunsko rešenje za održavanje unutrašnjosti vašeg vozila čistom i urednom. Ove auto patosnice su posebno dizajnirane za Kia Sorento model iz perioda 2002-2009, pružajući savršeno pristajanje i zaštitu od prljavštine, vlage i habanja.

Bez neprijatnih mirisa i vrhunske kvalitete

Ove gumene patosnice su izuzetno kvalitetne i bez neprijatnih mirisa koje obično prate jeftinije verzije. Izrađene su od visoko guste gume koja je fleksibilna i laka za održavanje. Ne samo da će ove patosnice zadržati unutrašnjost vašeg vozila čistom, već će i dodati eleganciju i stil.

Tipske patosnice – savršeno pristajanje za vaše vozilo

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. U zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice.

Moderan dizajn i precizne dimenzije

Auto patosnice su modernog dizajna, sa preciznim dimenzijama koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije da bi bile postavljene.

Dodatna visina ruba za potpunu čistoću

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Prljavština, blato i vlaga neće moći da se prošire po podu automobila, čime se čuva njegov izgled i vrednost. Vaše patosnice će izgledati kao nove iz dana u dan.

TUV sertifikovane i bezbedne

Gumene patosnice su TUV sertifikovane, što znači da su prošle stroge testove kvaliteta i bezbednosti. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti potpuno uvereni da su ove patosnice bezbedne za vas, vašu porodicu i vaš automobil.

Savršen izbor za vaš Kia Sorento

Gumene patosnice Kia Sorento (2002-2009) – Zubri 216394 su savršen izbor za sve vlasnike ovog modela. Pružajući zaštitu, stil i vrhunski kvalitet, ove patosnice će sigurno zadovoljiti sve vaše potrebe. Uz njih, vaše vozilo će izgledati elegantno, čisto i dobro očuvano.

Prednosti:

  • Visokog kvaliteta bez neprijatnih mirisa
  • Tipske patosnice sa preciznim dimenzijama za savršeno pristajanje
  • Dodatna visina ruba za potpunu čistoću

Nabavite gumene patosnice Kia Sorento (2002-2009) – Zubri 216394 i oplemenite unutrašnjost svog vozila već danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja