рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Kia Picanto III (2017-) – Frogum 547938

3.780 рсд

SKU: GTC1486 Kategorije: ,

Gumene Patosnice Kia Picanto III (2017-) – Frogum 547938

Gumene patosnice visokog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Ukoliko ste vlasnik automobila Kia Picanto III (2017-) i želite da zaštitite njegov enterijer od prašine, blata i vlage, gumene patosnice Frogum 547938 su savršen izbor za vas. Ove patosnice su dizajnirane tako da se precizno uklapaju u vaš automobil, pružajući mu zaštitu i estetski dojam kao da su fabrički ugrađene.

Visokokvalitetni materijali i izrada

Gumene patosnice su izrađene od visoko guste gume visoke fleksibilnosti, što omogućava da se patosnice lagano savijaju i prilagođavaju obliku poda vašeg vozila. Takođe, ove patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet. Svi materijali koji se koriste pri proizvodnji patosnica su odobreni od strane Evropske Unije, prema bezbednosnoj listi materijala (MSDS).

Precizne dimenzije i jednostavno održavanje

Set gumenih patosnica Frogum 547938 se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, koje se savršeno uklapaju u vaš Kia Picanto III (2017-). Patosnice su crne boje i imaju visinu ruba od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Osim toga, patosnice su veoma lake za održavanje i ne emituju neprijatne mirise karakteristične za patosnice lošijeg kvaliteta.

Jednostavna ugradnja i pouzdanost

Gumene patosnice Frogum 547938 su tipske patosnice, što znači da su specijalno dizajnirane za vaš model automobila. One se jednostavno postavljaju na fabrički predviđena mesta, bez potrebe za dodatnim modifikacijama ili alatima. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi imala duži vek trajanja, a prednje dve patosnice su dodatno fiksirane kako bi se sprečilo njihovo pomeranje prilikom vožnje.

Prednosti:

  • Precizno se uklapaju u Kia Picanto III (2017-)
  • Visokokvalitetna guma bez mirisa
  • Jednostavna ugradnja i održavanje

Vratite svežinu i čistoću enterijera svog vozila uz gumene patosnice Kia Picanto III (2017-) – Frogum 547938. Poručite ih odmah i uverite se u njihovu izuzetnu kvalitetu i performanse!

Zemlja proizvodnje/uvoza: Poljska

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica


Please note that the above product description is generated by an AI language model. While it strives to provide accurate and up-to-date information, it may not reflect the actual features and benefits of the product. We recommend contacting the seller or referring to the product's official website for more information.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja