рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Kia Picanto (2011-2016) – Zubri 217108

3.780 рсд

SKU: GTC1789 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE KIA PICANTO (2011-2016) – Zubri 217108

Gumene patosnice za savršenu zaštitu vašeg automobila

Kvalitetne patosnice bez neprijatnih mirisa

U potrazi ste za gumenim patosnicama koje pružaju izuzetnu zaštitu vašem vozilu? Onda ste na pravom mestu! Gumene patosnice Kia Picanto (2011-2016) – Zubri 217108 su visokog kvaliteta i bez neprijatnih mirisa.

Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem automobilu

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju vašem modelu automobila. Bez obzira na to da li vozite Kia Picanto (2011-2016), ovaj set gumenih patosnica će savršeno odgovarati vašem vozilu. Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila.

Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. Međutim, u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Ove moderne gumene patosnice imaju precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem vozilu. Osim toga, prednje dve patosnice imaju fiksatore koji ih dodatno učvršćuju i sprečavaju pomeranje. Važno je napomenuti da fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno.

Dodatno ojačane patosnice za duži vek trajanja

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Na taj način, možete biti sigurni da će ove gumene patosnice izdržati test vremena. Takođe, važno je napomenuti da ove patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije.

Visokokvalitetna izrada za čist enterijer

Rub gumenih patosnica ima visinu od 12mm, čime se dodatno osigurava čistoća enterijera vašeg vozila. Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise kao neke patosnice lošijeg kvaliteta. Izrađene su od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna.

Ove gumene patosnice su TUV sertifikovane, a svi materijali koji su korišćeni pri njihovoj proizvodnji nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti potpuno sigurni da su ove patosnice bezbedne za vas i vašu porodicu.

Specifikacije:

  • Model: Kia Picanto (2011-2016)
  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež (u zavisnosti od modela i tipa vozila)
  • Set se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice
  • Visina ruba: 12mm
  • Materijal: Guma visoke gustine
  • TUV sertifikat
  • Bezbednosna lista materijala (MSDS) odobrena od strane Evropske Unije
  • Zemlja uvoza: Češka

Prednosti

  • Precizno se uklapaju u Kia Picanto (2011-2016)
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Dodatno ojačane za duži vek trajanja

Nabavite svoj set gumenih patosnica Kia Picanto (2011-2016) – Zubri 217108 i pružite maksimalnu zaštitu svom vozilu. Ovaj set patosnica je jednostavan za postavljanje i činiće vaš automobil još funkcionalnijim i lepšim.

Naručite gumene patosnice još danas i iskoristite našu neverovatnu ponudu!

Izvor: OXO MARKET


Napomena: Ova opis proizvoda se zasniva na podacima iz ponude i ne odražava stvarne karakteristike proizvoda.

Set gumenih patosnica Kia Picanto (2011-2016) – Zubri 217108

  • Bez neprijatnih mirisa
  • Tipske patosnice
  • Dodatno ojačane vozačeva patosnica
  • Visina ruba: 12mm
  • Lako održavanje
  • TUV sertifikat
  • Bezbedna lista materijala (MSDS) odobrena od strane EU

Prednosti:

  • Precizno se uklapaju u Kia Picanto (2011-2016)
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Dodatno ojačane za duži vek trajanja

Naručite gumene patosnice još danas i obezbedite savršenu zaštitu i funkcionalnost vašem vozilu!


OVDE je šansa da vaš automobil dobije vrhunsku zaštitu i funkcionalnost koju zaslužuje!

Da biste produžili vek trajanja i očuvali čistoću svog automobila, neophodne su vam kvalitetne gumene patosnice. Uspeli smo da pronađemo savršen par gumene patosnice koje će odgovarati vašem modelu automobila Kia Picanto (2011-2016) – Zubri 217108.

Uz ove gumene patosnice, možete biti sigurni da je unutrašnjost vašeg vozila zaštićena, bez obzira na vremenske uslove i svakodnevnu upotrebu. S obzirom na to da su tipske i originalne, gumene patosnice su dizajnirane posebno za vaš automobil i savršeno će se uklopiti.

Najponosniji smo na dodatnu ojačanu vozačevu patosnicu, koja ima produženi vek trajanja u poređenju sa uobičajenim patosnicama. Ova patosnica je posebno dizajnirana da podnese čestu upotrebu i nesmetano se uklopi u vaše svakodnevne vozačke potrebe.

Visina ruba gumene patosnice je 12mm, što dodatno pomaže u održavanju čistoće enterijera vašeg vozila. Sa ovim patosnicama, ne morate brinuti o prljavštini ili vlazi koja se obično skuplja na podu automobila. Samo ih jednostavno očistite i vaš enterijer će ostati svež i čist.

Gumene patosnice Kia Picanto (2011-2016) – Zubri 217108 nisu samo funkcionalne, već su i estetski privlačne. Dostupne su u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od vašeg ukusa i stila. Bez obzira na izbor boje, patosnice će uneti svežinu i eleganciju u vaš automobil.

Uz ove gumene patosnice, dobićete i dodatnu sigurnost da ste odabrali proizvod koji je prošao temeljne sigurnosne provere. TUV sertifikacija garantuje da su ove patosnice bezbedne za vaše vozilo i da su proizvedene u skladu sa strogim standardima kvaliteta.

Ne gubite vreme, već iskoristite priliku da obezbedite vašem automobilu vrhunsku zaštitu i udobnost koje zaslužuje. Poručite gumene patosnice Kia Picanto (2011-2016) – Zubri 217108 još danas i budite sigurni da ste napravili pravi izbor!

Vaš OXO MARKET

Prednosti:
– Precizno se uklapaju u Kia Picanto (2011-2016)
– Bez neprijatnih mirisa
– Dodatno ojačane za duži vek trajanja

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja