рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Isuzu D-Max (2020-) – Frogum 411357

4.680 рсд

SKU: GTC1152 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE ISUZU D-MAX (2020-) – FROGUM 411357

Bezbedne i kvalitetne gumene patosnice za vaš automobil

Gumene patosnice Isuzu D-Max (2020-) – Frogum 411357 su odličan izbor za vaš Isuzu D-Max. Ove patosnice su pažljivo dizajnirane sa ciljem pružanja maksimalne zaštite enterijera vašeg automobila. Ne samo da su estetski privlačne, već imaju i visok nivo funkcionalnosti.

Odgovarajući set patosnica za vaš Isuzu D-Max (2020-)

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, a u zavisnosti od modela i tipa automobila set može da sadrži samo prednje dve patosnice.

Modernog dizajna i vrhunskog kvaliteta

Auto patosnice su modernog dizajna i preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Visok nivo čištoće i jednostavnost održavanja

Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Auto patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Gumene patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Specifikacije:

 • Set patosnica sadrži dve prednje i dve zadnje patosnice
 • Fiksatori na prednjim patosnicama
 • Visina ruba patosnica: 12mm
 • Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine
 • TUV sertifikovane
 • Zemlja proizvodnje/uvoza: Poljska

Prednosti:

 • Odlična prilagodljivost i savršeno se uklapaju u enterijer vašeg Isuzu D-Max
 • Visok nivo zaštite od habanja i prljanja
 • Lakše održavanje i nepostojanje neprijatnih mirisa
 • Fiksatori na prednjim patosnicama sprečavaju njihovo pomeranje
 • Izuzetan kvalitet po pristupačnoj ceni
 • Proizvedene od visokokvalitetnih materijala

Za više informacija i širok izbor patosnica, posetite našu stranicu i istražite našu ponudu različitih modela gumene i tepih patosnica.

NE PUŠTAJTE DASE BLATOO I PRLJAVŠTINAA PROŠIRI PO VAŠEM ISUZUU D-MAX (2020-)! NARUČITE SADA GUMENE PATOSNICE ISUZU D-MAX (2020-) – FROGUM 411357 I ZAŠTITITE VAŠ AUTO NA VREME!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja