рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Hyundai Tucson (2020-) – Zubri 222674

4.680 рсд

SKU: GTC1125 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE HYUNDAI TUCSON (2020-) – ZUBRI 222674


Gumeni standard za zaštitu vašeg automobila


Auto patosnice su nezaobilazni dodatak svakom automobilu koji vam omogućava da održavate čistoću unutrašnjosti vozila. Kvalitetne patosnice su ključne za zaštitu vašeg poda od prljavštine, prašine i vlage. Zato Vam predstavljamo Gumene patosnice Hyundai Tucson (2020-) – Zubri 222674, set koji zadovoljava najviše standarde kvaliteta i pruža vrhunsku zaštitu vašem vozilu.

Izuzetan kvalitet i savršeno prilagođavanje


Gumene patosnice Hyundai Tucson (2020-) – Zubri 222674 su izrađene od visoko kvalitetne gume koja je posebno dizajnirana da izdrži svakodnevno habanje i pruži dugotrajnu zaštitu vašem podu. One su bezbedne za korišćenje i potpuno bez mirisa, za razliku od nekih jeftinijih modela patosnica.

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, a u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Auto patosnice su modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila.

Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Visok kvalitet i lako održavanje


Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Auto patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Gumene patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Specifikacije

 • Set sadrži dve prednje i dve zadnje tipske patosnice
 • Fikseri na prednjim patosnicama radi dodatne stabilnosti
 • Visina ruba patosnice: 12mm
 • Bez neprijatnih mirisa
 • Izrađene od gume visoke gustine
 • TUV sertifikovane
 • Materijali odobreni od strane Evropske Unije

Prednosti

 • Izuzetan kvalitet: Gumene patosnice Hyundai Tucson (2020-) – Zubri 222674 su proizvedene od visokokvalitetne gume koja pruža dugotrajnu zaštitu vašem podu.
 • Savršeno prilagođene: Tipski dizajn patosnica garantuje savršeno prilagođavanje vašem automobilu.
 • Lako održavanje: Gumene patosnice su lake za čišćenje i ne zadržavaju neprijatne mirise.

Naručite Gumene patosnice Hyundai Tucson (2020-) – Zubri 222674 danas i obezbedite vrhunsku zaštitu za vaš automobil. Budite sigurni da ćete dobiti visokokvalitetan proizvod koji je savršeno prilagođen vašem vozilu. Uverite se sami u kvalitet i funkcionalnost ovih gumnih patosnica.

Ne čekajte, već danas naručite jedinstvene Gumene patosnice Hyundai Tucson (2020-) – Zubri 222674 i pružite svom vozilu idealnu zaštitu i udobnost.

Istražite našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica i pronađite idealne dodatke za vaš automobil.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja