рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Hyundai Elantra VI (2015-2020) – Frogum 547235

3.780 рсд

SKU: GTC1819 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE HYUNDAI ELANTRA VI (2015-2020) – FROGUM 547235

Gumene patosnice izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice Hyundai Elantra VI (2015-2020) – Frogum 547235 su visokokvalitetne patosnice za vaš automobil. One su prilagođene specifičnom modelu Hyundai Elantra VI (2015-2020), tako da savršeno odgovaraju vašem vozilu. Sa ovim gumama patosnicama, možete biti sigurni da ćete obezbediti potrebnu zaštitu za svoj automobil.

Modernog dizajna i preciznih dimenzija

Set patosnica dolazi u crnoj boji i sastoji se od dve prednje i dve zadnje patosnice. Važno je napomenuti da se u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Ove gumene patosnice su modernog dizajna i preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila.

Dodatno učvršćene i bez neprijatnih mirisa

Patosnice imaju fiksatore na prednjim dve patosnice, što ih dodatno učvršćuje i sprečava njihovo pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Osim toga, vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice.

Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Osim toga, one su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna.

TUV sertifikovane i bezbedne za upotrebu

Gumene patosnice Hyundai Elantra VI (2015-2020) – Frogum 547235 su TUV sertifikovane, što znači da su prošle rigorozne bezbednosne testove kako bi se obezbedila njihova pouzdanost i kvalitet. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da su ove patosnice sigurne za upotrebu.

Povećana visina ruba za čišći enterijer

Rub gumene patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Sa ovakvim gumama patosnicama, možete biti sigurni da će sve prljavštine i vlaga biti zadržane na patosnici, umesto da dospeju na tepih vašeg automobila.

Specifikacije

  • Model: Gumene patosnice Hyundai Elantra VI (2015-2020) – Frogum 547235
  • Boja: Crna
  • Set sadrži: 2 prednje patosnice, 2 zadnje patosnice (u zavisnosti od modela i tipa automobila set može da sadrži samo prednje dve patosnice)
  • Visina ruba: 12mm
  • Bez neprijatnih mirisa
  • TUV sertifikovane
  • Materijali odobreni od strane Evropske Unije

Prednosti

  • Savršeno se prilagođavaju specifičnom modelu Hyundai Elantra VI (2015-2020)
  • Dodatno učvršćene fiksatorima kako bi se sprečilo pomeranje
  • Bez neprijatnih mirisa i izrađene od visoko kvalitetne gume
  • Povećana visina ruba za čišći enterijer
  • TUV sertifikovane i bezbedne za upotrebu

Za više informacija i pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica. Nabavite svoj set gumene patosnice Hyundai Elantra VI (2015-2020) – Frogum 547235 i uživajte u potpunoj zaštiti vašeg automobila.

NAPOMENA: Ova specifikacija je napravljena na osnovu ponuđenih informacija o proizvodu i može se razlikovati od stvarnih karakteristika proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja