рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Honda Jazz Crosstar (2020-) – Zubri 222414

3.780 рсд

SKU: GTC1195 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE HONDA JAZZ CROSSTAR (2020-) – ZUBRI 222414

Kvalitetne patosnice za vaš automobil

Patosnice su neizostavan dodatak za očuvanje čistoće i izgleda unutrašnjosti vašeg vozila. Ako želite da zaštitite podove i estetiku svog automobila, gumene patosnice Honda Jazz Crosstar su pravi izbor za vas. Ove izuzetno kvalitetne patosnice dolaze direktno od proizvođača Zubri, a njihov dizajn je prilagođen specifičnim potrebama vašeg vozila.

Patosnice visokog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Za razliku od mnogih drugih patosnica, Zubri gumene patosnice za Honda Jazz Crosstar ne emituju neprijatne mirise koji mogu uznemiravati vozače i putnike. Izrađene od visokokvalitetne gume, ove patosnice su izuzetno fleksibilne i lako se održavaju.

Savršeno uklapanje za vaš automobil

Sve gumene patosnice su tipske i originalne, što znači da savršeno odgovaraju vašem modelu Honda Jazz Crosstar. U setu se nalaze dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, koje će efikasno zaštititi sve delove poda vašeg vozila. Patosnice se takođe mogu poručiti samo za prednje prostorije u automobilu, ukoliko želite.

Sigurno pričvršćivanje i izdržljivost

Patosnice imaju integrisane fiksatore na prednjim patosnicama, koji se dodatno učvršćuju i sprečavaju njihovo pomeranje. To osigurava da patosnice ostanu sigurno na svom mestu, čak i pri intenzivnoj upotrebi. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi izdržala duže vreme.

Dizajn koji se uklapa sa unutrašnjosti vašeg vozila

Moderno dizajnirane, crne, antracit (tamno-sive) ili bež gumene patosnice pružaju elegantan izgled enterijera vašeg automobila. Njihove precizne dimenzije osiguravaju da se savršeno uklapaju u vaš Honda Jazz Crosstar. Sa visinom ruba od 12mm, ove patosnice dodatno štite unutrašnjost vašeg vozila od prljanja.

Sertifikovane i bezbedne

Gumene patosnice Honda Jazz Crosstar su TUV sertifikovane i prošle su rigorozne bezbednosne standarde. Materijali koji su korišćeni pri njihovoj proizvodnji nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da su ove patosnice bezbedne i da ne predstavljaju rizik po vaše zdravlje.

Kupovina i dostava

Cena je za kompletan set gumenih patosnica za Honda Jazz Crosstar. Proizvod je uvezen iz Češke, dok ste na našoj stranici OXO MARKET. Klikom na sledeći link možete pogledati našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.

Prednosti:

  • Visokokvalitetne gumene patosnice
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Tipske i originalne za perfektno uklapanje
  • Sigurno pričvršćivanje sa dodatnim fikserima
  • Ojačana vozačeva patosnica za dugotrajnost
  • Moderan dizajn u skladu sa unutrašnjosti vozila
  • Bezbedne i sertifikovane

Sada poručite gumene patosnice za Honda Jazz Crosstar i uživajte u čistoći svog automobila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja