рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Honda Jazz (2020-) – Zubri 222414

3.780 рсд

SKU: GTC1194 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE HONDA JAZZ (2020-) – Zubri 222414

Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice Honda Jazz (2020-) – Zubri 222414 su vrhunskog kvaliteta i pružaju izvanrednu zaštitu vašem automobilu. Ove patosnice su sveobuhvatne, originalne i savršeno se uklapaju u vaš Honda Jazz (2020-). Izrađene od visokokvalitetne gume, ove patosnice su izuzetno izdržljive i dugotrajne.

Precizan dizajn za savršeno pristajanje

Patosnice su crne, tamno-sive ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Prednji set patosnica se sastoji od dve patosnice, dok se zadnji set sastoji od dve patosnice. Međutim, u nekim slučajevima, set može sadržavati samo prednje patosnice. Bez obzira na model i tip vozila, patosnice imaju precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Dodatna sigurnost i udobnost

Prednje dve patosnice imaju fiksatore koji dodatno osiguravaju njihovo čvrsto prijanjanje i sprečavaju pomeranje. Fiksatori su prisutni samo na patosnicama gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi se produžio njen vek trajanja. Ove patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije i lako se postavljaju.

Visokokvalitetna guma za dugotrajnu zaštitu

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno štiti enterijer vašeg vozila od prljavštine i vlage. Izrađene od gume visoke gustine, ove patosnice su fleksibilne i izdržljive. Takođe, nemaju neprijatan miris karakterističan za jeftinije patosnice. Gumene patosnice su TUV sertifikovane, a svi materijali koji se koriste u njihovoj proizvodnji nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Specifikacije:

  • Vrsta: Gumene patosnice
  • Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine
  • Boja: Crna, tamno-siva, bež (u zavisnosti od modela i tipa vozila)
  • Dimenzije: Precizne dimenzije za savršeno pristajanje
  • Set: Dve prednje i dve zadnje patosnice (zavisno od modela i tipa vozila, set može sadržavati samo prednje dve patosnice)
  • Fiksatori: Prisutni na prednjim patosnicama radi čvršćeg prijanjanja (fabrički predviđeno)
  • Visina ruba: 12mm
  • Sertifikacija: TUV

Prednosti:

  • Izuzetno visok kvalitet
  • Precizan dizajn za savršeno pristajanje
  • Dodatna sigurnost sa fiksato
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja