рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Honda Civic (2001-2006) – Zubri 212413

3.780 рсд

SKU: GTC2131 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE HONDA CIVIC (2001-2006) – ZUBRI 212413

Izuzetno kvalitetne gumene patosnice za vaš Honda Civic

Gumene patosnice Honda Civic (2001-2006) – Zubri 212413 su vrhunskog kvaliteta i naš su najbolji izbor za vaš automobil. Ove patosnice pružaju maksimalnu zaštitu unutrašnjosti vašeg vozila i istovremeno dodaju eleganciju i stil.

Izrađene po meri za Honda Civic (2001-2006)

Naše auto patosnice su tipske i proizvedene specifično za Honda Civic (2001-2006). One savršeno odgovaraju vašem vozilu i garantuju precizno pokrivanje svih delova podova. Bilo da se radi o prednjim ili zadnjim patosnicama, naš set uključuje sve što vam je potrebno za potpunu zaštitu.

Otporne, lagane i jednostavne za održavanje

Naše gumene patosnice su izuzetno kvalitetne i napravljene su od visoko guste gume. Ova vrsta gume je fleksibilna i izdržljiva, što znači da će patosnice dugo trajati i zadržati svoj izgled. Takođe, ove patosnice su TUV sertifikovane i sigurne za upotrebu.

Patosnice su jednostavne za održavanje. Jednostavno ih operite vodom i sapunom i biće kao nove. Takođe, ne morate brinuti o neprijatnim mirisima koje obično imaju jeftinije patosnice. Naše patosnice su dizajnirane da budu bez mirisa i pružaju vam udobnu vožnju.

Savršen dizajn za udobnost i sigurnost

Gumene patosnice imaju rub visine 12mm, što omogućava zadržavanje prljavštine, vlage i drugih nečistoća na patosnici. Ovo znači da će vaš unutrašnji prostor ostati čist i uredan, čak i u najtežim uslovima vožnje.

Dodatna prednost vozačeve patosnice je njen ojačani dizajn. Ovo produžava vek trajanja patosnice i osigurava da će izgledati kao nova tokom cele godine.

Specifikacije:

  • Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine
  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva), ili bež (u zavisnosti od modela i tipa vozila)
  • Cena: Za 1 set gumenih patosnica

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Precizno prilagođene za Honda Civic (2001-2006)
  • Lako se održavaju i ne zahtevaju posebnu negu

Poručite svoj set gumene patosnice Honda Civic (2001-2006) – Zubri 212413 danas!

Ne gubite vreme, već danas poručite gumene patosnice za vaš Honda Civic. Uživajte u vrhunskom kvalitetu, elegantnom dizajnu i maksimalnoj zaštiti vašeg unutrašnjeg prostora. Sve što treba da uradite je da kliknete na dugme “Dodaj u korpu” i pratite jednostavne korake za online kupovinu na našem sajtu.

Napomena: Ova ponuda je dostupna na OXO MARKET i ne uključuje proizvode drugih proizvođača ili dodatne informacije iz drugih izvora.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja