рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Ford Transit (-2000) Prednje – Zubri 250209

3.240 рсд

SKU: GTC2117 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE FORD TRANSIT (-2000) PREDNJE – ZUBRI 250209

Gumene patosnice za Ford Transit

Auto patosnice vrhunskog kvaliteta koje ne oduševljavaju samo svojim izgledom, već pružaju i neuporedivu udobnost. Ne samo da savršeno odgovaraju modelu Ford Transit, već su i originalne, tipske i sigurno će vas zadovoljiti.

Kvalitetne patosnice bez neprijatnih mirisa

Zaboravite na neugodne mirise koji obično prate gumene patosnice lošeg kvaliteta. Naše patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume koja je bezbedna i ne emituje neprijatne mirise. Uživaćete u svežem i prijatnom mirisu unutrašnjosti vašeg vozila.

Savršeno prileganje i moderne dimenzije

Naše gumene patosnice su precizno dizajnirane da savršeno odgovaraju vašem Ford Transitu. Bez obzira da li je reč o crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, patosnice su modernog dizajna i svojim dimenzijama će zadovoljiti sve vaše potrebe. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice (u zavisnosti od modela i tipa automobila, može biti samo prednji deo seta).

Dodatna sigurnost i fiksatori

Patosnice poseduju fiksatore na prednjim dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Ovi fiksatori su fabrički ugrađeni i pružaju vam dodatnu sigurnost tokom vožnje. Vozačeva patosnica je takođe dodatno ojačana kako bi se produžio njen vek trajanja.

Lako održavanje i visok kvalitet

Gumene patosnice su veoma jednostavne za održavanje. Njihova visoka gustina čini ih fleksibilnim i prilagodljivim. Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću unutrašnjosti vašeg vozila. Ova visokokvalitetna guma je TUV sertifikovana, što znači da je prošla stroge testove bezbednosti. Materijali koji se koriste pri proizvodnji patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Cena i poreklo

Cena koju vidite je za kompletan set gumenih patosnica. Patosnice se uvoze iz Češke, što garantuje njihovu evropsku kvalitetu.

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumene i tepih patosnica i odaberite onu koja najbolje odgovara vašem vozilu!

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Dodatna sigurnost sa fiksatorima na prednjim patosnicama

Neka patosnice za vaš Ford Transit čine unutrašnjost vašeg vozila udobnom i zaštićenom! Naručite ih odmah i uživajte u vožnji.

Naruči odmah

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja