рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Ford S-Max (2015-) – Zubri 220264

3.780 рсд

SKU: GTC1768 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE FORD S-MAX (2015-) – Zubri 220264

Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Auto patosnice su izuzetne. Kada sam ih isprobao, odmah sam primetio njihov visok kvalitet i nedostatak neprijatnih mirisa. Ove gumene patosnice su ne samo udobne za hodanje, već i savršeno se prilagođavaju prostoru u automobilu.

Tipske i originalne patosnice koje savršeno odgovaraju vašem automobilu

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i namenski su napravljene za vaš Ford S-Max iz 2015. godine i novije. Bez obzira na model i tip vozila, ove patosnice su dizajnirane tako da nedvosmisleno odgovaraju vašem automobilu.

Moderan dizajn i precizne dimenzije koje se savršeno uklapaju u vaš automobil

Ove patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, mada u nekim slučajevima može biti dostupan samo set sa prednjim patosnicama. Bez obzira na to koji set odaberete, patosnice imaju moderni dizajn i precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Fiksatore na prednjim patosnicama za dodatnu stabilnost

Važno je napomenuti da prednje dve patosnice imaju fiksatore koji ih dodatno učvršćuju i sprečavaju njihovo pomeranje tokom vožnje. Ovi fikseri su deo originalnog dizajna, tako da možete biti sigurni da će patosnice ostati na svom mestu bez obzira na uslove na putu.

Dodatno ojačane vozačeve patosnice za produžen vek trajanja

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Ova dodatna ojačanja garantuju da će patosnice ostati u dobrom stanju čak i nakon višegodišnje upotrebe.

Visok rub patosnica štiti unutrašnjost vašeg vozila

Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno štiti unutrašnjost vašeg vozila od vlage, prljavštine i drugih nečistoća. Zahvaljujući ovom visokom rubu, možete biti sigurni da će podu vašeg automobila biti čist i očuvan.

Izuzetno lako održavanje i bez neprijatnih mirisa

Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Napravljene su od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna.

TUV sertifikovane i materijali odobreni od strane Evropske Unije

Gumene patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Cena je za kompletan set gumene patosnice

Napomena: Navedena cena odnosi se na 1 set gumene patosnice za vaš Ford S-Max. Ovaj set je sve što vam je potrebno da vaš automobil bude opremljen vrhunskim patosnicama koje će pružiti udobnost, zaštitu i estetiku.

Otkrijte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica

Ukoliko želite da pregledate i druge vrste patosnica, imamo širok asortiman gumene i tepih patosnica za razne automobile. Posetite našu prodavnicu i izaberite patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu.

PREDNOSTI

  • Vrhunski kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske i originalne patosnice koje savršeno odgovaraju vašem automobilu
  • Moderan dizajn i precizne dimenzije za maksimalnu prilagodljivost
  • Fiksatore na prednjim patosnicama za dodatnu stabilnost
  • Dodatno ojačane vozačeve patosnice za produžen vek trajanja
  • Visok rub patosnica štiti unutrašnjost vašeg vozila
  • Izuzetno lako održavanje i bez neprijatnih mirisa
  • TUV sertifikovane i materijali odobreni od strane Evropske Unije

Nemojte propustiti priliku da vaš Ford S-Max bude opremljen gumenim patosnicama vrhunskog kvaliteta. Naše patosnice su dizajnirane tako da vam pruže udobnost, zaštitu i estetiku koje zaslužujete. Kupite svoj set gumenih patosnica danas i uživajte u vožnji sa stilom i sigurnošću.

Posetite OXO MARKET i pregledajte našu kompletu ponudu gumenih i tepih patosnica koje odgovaraju raznim automobilima.

Dobro došli na OXO MARKET – Vaša destinacija za vrhunsku automobilsku opremu i dodatke.

(CTA) Kupi sada i osiguraj udobnost i zaštitu za svoje vozilo!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja