рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Ford Mondeo (1993-2007) – Zubri 251489

3.780 рсд

SKU: GTC2111 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE FORD MONDEO (1993-2007) – ZUBRI 251489

Auto patosnice visokog kvaliteta i bez neprijatnih mirisa.


Specifikacije

  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva), ili bež
  • Set patosnica sadrži dve prednje i dve zadnje patosnice
  • Vozačeva patosnica je dodatno ojačana
  • Rub patosnice visok 12mm
  • TUV sertifikovane i materijali su u skladu sa bezbednostnim standardima Evropske Unije
  • Cena je za 1 set gumenih patosnica
  • Zemlja uvoza: Češka

Opis proizvoda

Auto patosnice su izuzetnog kvaliteta i namenjene su za Ford Mondeo modele proizvedene u periodu od 1993. do 2007. godine. Ove gumene patosnice su posebno dizajnirane da savršeno odgovaraju vašem tipu vozila i garantuju visok nivo zaštite enterijera.

Set patosnica sadrži dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, a u zavisnosti od modela automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Svaka garnitura patosnica se proizvodi sa preciznim dimenzijama, kako bi se osiguralo idealno uklapanje u vaš Ford Mondeo.

Gumene patosnice dolaze u crnoj, antracit (tamno-sivoj), ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Boja patosnica je pažljivo odabrana kako bi se savršeno uklopila u enterijer vašeg automobila. Takođe, rub patosnica ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću i održavanje unutrašnjosti vozila.

Jedna od glavnih prednosti ovih patosnica je njihova izuzetna lakoća za održavanje. Za razliku od jeftinijih patosnica lošijeg kvaliteta, ove gumene patosnice nemaju neprijatan miris gume. Takođe, ono što je važno istaći je da su ove patosnice TUV sertifikovane, što znači da su prošle stroge bezbednosne testove. Svi materijali koji se koriste pri proizvodnji patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Gumene patosnice za Ford Mondeo su praktične i pouzdane. Uz njihovu pomoć, možete biti sigurni da će enterijer vašeg automobila biti zaštićen od prljavštine, vlage i habanja tokom svakodnevnih vožnji. Patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna i izdržljiva.

Uz sve navedene benefite ovih patosnica, važno je istaći da set gumene patosnice za Ford Mondeo (1993-2007) – Zubri 251489 dolazi sa fikserima na prednjim patosnicama za dodatnu stabilnost i sprečavanje pomeranja. Ovi fikseri su deo originalnog dizajna i upotpunjuju funkcionalnost patosnica.

Nemate više razloga za odlaganje kupovine novih patosnica za vaš Ford Mondeo. Ove tipske gumene patosnice su vrhunskog kvaliteta, pružaju odličnu zaštitu i odgovaraju vašem automobilu kao saliven! Investirajte u zaštitu i očuvanje enterijera svog vozila, kako biste još dugo uživali u udobnoj vožnji.


Prednosti

  • Visokokvalitetne auto patosnice bez neprijatnih mirisa
  • Precizno dizajnirane da odgovaraju vašem Ford Mondeu
  • Fikseri na prednjim patosnicama za dodatnu stabilnost
  • Izrađene od gume visoke gustine za dugotrajnost i fleksibilnost
  • Visok rub patosnice štiti enterijer od prljavštine i vlage
  • Lako se održavaju i nemaju miris gume

Naručite gumene patosnice za Ford Mondeo (1993-2007) – Zubri 251489 i zaštitite enterijer svog automobila od habanja i prljavštine!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja