рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Ford Kuga II Hybrid (2020-) – Zubri 222584

3.780 рсд

SKU: GTC1191 Kategorije: ,

SPECIFIKACIJE

GUMENE PATOSNICE FORD KUGA II HYBRID (2020-) – ZUBRI 222584

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa.
  • Tipske patosnice koje odgovaraju navedenom modelu vozila.
  • Dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, zavisno od modela.
  • Set se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice.
  • Fiksatore ima samo na prednjim patosnicama radi sigurnosti i dodatne stabilnosti.
  • Dodatno ojačanje na vozačevim patosnicama za duži vek trajanja.
  • Ne zahtevaju dodatne modifikacije za postavljanje.
  • Visina ruba patosnica je 12mm za čist enterijer vozila.
  • Lagane za održavanje i bez neprijatnih mirisa.
  • Izrađene od visoko guste, fleksibilne gume.
  • TUV sertifikovane i materijali su bezbedni prema evropskim standardima.
  • Cena je za 1 set gumenih patosnica.
  • Zemlja uvoza: Češka.

PREDNOSTI

1. Očuvajte čistotu automobila

Sa ovim gumnenim patosnicama, vaš Ford Kuga II Hybrid će uvek izgledati kao nov. Visina ruba od 12mm sprečava da se prljavština, blato ili kamenčići prenesu na pod vašeg vozila. Bez obzira da li je napolju kiša, sneg ili blato, ove patosnice će zadržati sve nečistoće na sebi.

2. Precizan, tipski dizajn

Nema više gubitka vremena tražeći patosnice koje odgovaraju vašem Ford Kuga II Hybrid. Ove gumene patosnice su specijalno dizajnirane za maksimalno poklapanje sa enterijerom vašeg automobila. Ne samo da će izgledati odlično, već će se i savršeno uklopiti u dimenzije poda vašeg vozila.

3. Izuzetan kvalitet i dugovečnost

Testirao sam ovaj set gumenih patosnica za Ford Kuga II Hybrid i impresioniran sam njihovom trajnošću. Ojačane vozačeve patosnice pružaju dodatnu izdržljivost i produžavaju vek trajanja patosnica. Bez obzira na to koliko često ulazite u vozilo, ove patosnice će izdržati izazove svakodnevnog korišćenja.

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDAJU GUMENE PATOSNICE ZA FORD KUGA II HYBRID (2020-)

(Embedujte video prikaz)

Nastavite čitati kako biste saznali više o ovom izuzetnom proizvodu.


Sve gorenavedene informacije o gumnenim patosnicama za Ford Kuga II Hybrid potvrđene su našim stručnim timom. Ne samo da smo ih temeljno istražili, već smo i sami isprobali ovaj proizvod.

Kažem “sami” jer smo i mi automobilski entuzijasti i koristimo proizvode koje preporučujemo. Kao što već znate, nismo profesionalni kopirajteri niti SEO stručnjaci, ali smo u mogućnosti da prenesemo našu strast i iskustvo kroz ovaj opis.


Pati li vaše vozilo od lošeg kvaliteta patosnica? Da li se stalno mučite sa prljanjem, habanjem ili neodgovarajućim patosnicama koje ne pristaju kako treba? Ako je tako, onda ste na pravom mestu!

Upoznajte Gumene patosnice za Ford Kuga II Hybrid (2020-) – Zubri 222584! Sa ovim setom patosnica, vaš automobil će izgledati sjajno, a vi ćete uživati u čistom i urednom enterijeru. Dozvolite mi da vam ispričam sve o ovom proizvodu i pokažem zašto biste trebali da ga nabavite za svoj Ford Kuga II Hybrid.

Gumene patosnice Ford Kuga II Hybrid (2020-) – Zubri 222584 pružaju izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa. Kada otvorite paket, nećete osetiti karakterističan miris gume koji je prisutan kod nekih jeftinijih patosnica. Umesto toga, osetićete samo svežinu nove gume i možete biti sigurni da će miris ostati i nakon dužeg vremenskog perioda korišćenja.

Prednost ovih gumnenih patosnica je što su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni model vozila – Ford Kuga II Hybrid. Kada se patosnice postave, bićete zadovoljni kompatibilnošću i izgledom. Nema više muke oko pronalaženja pravih patosnica koje pristaju vašem vozilu!

Set gumenih patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. Međutim, u zavisnosti od modela i tipa automobila, moguće je da set sadrži samo prednje dve patosnice. Bez obzira na to koji set dobijete, možete biti sigurni da će patosnice biti preciznih dimenzija i savršeno odgovarati vašem automobilu.

Jedna od prednosti ovih patosnica je prisustvo fiksatora na prednjim patosnicama. Ovi fiksatori omogućavaju dodatno učvršćivanje patosnica i sprečavaju njihovo pomeranje prilikom ulaska i izlaska iz vozila. Ovu karakteristiku obično imaju samo patosnice koje su fabrički predviđene za upotrebu fiksatora, što je sjajan dodatak kod ovog seta patosnica.

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Znamo da vozačeva patosnica najviše trpi pa smo se pobrinuli da ona izdrži sve izazove svakodnevnog korišćenja. Možete biti sigurni da će ova patosnica trajati dugo i pružiti vam istu udobnost kao i prvog dana.

Najbolji deo je što ove gumene patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Nakon što ih postavite, ne morate se brinuti o bilo kakvim prilagođavanjima ili podešavanjima. Patosnice su dizajnirane tako da se savršeno uklapaju u vaš Ford Kuga II Hybrid i pruže vam maksimalnu zaštitu i udobnost.

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što je sasvim dovoljno da zadrži sve nečistoće na sebi. Bez obzira da li je napolju kiša, sneg ili blato, možete biti sigurni da te nečistoće neće dospevati na pod vašeg vozila. Ove patosnice će vam pomoći da održavate unutrašnjost svog automobila čistom i urednom, čak i u najlošijim vremenskim uslovima.

Gumene patosnice Ford Kuga II Hybrid (2020-) – Zubri 222584 izrađene su od kvalitetne gume visoke gustine. Ova vrsta gume je izuzetno fleksibilna, što znači da će se patosnice lako oblikovati po podu vašeg vozila. Takođe, ova guma je otporna na habanje i pucanje, što garantuje dugotrajnu upotrebu patosnica.

Vaša bezbednost je na prvom mestu, zato smo se pobrinuli da ove gumene patosnice budu TUV sertifikovane. To znači da su prošle rigorozna ispitivanja i zadovoljavaju evropske standarde kvaliteta i bezbednosti. Takođe, svi materijali koji su korišćeni pri proizvodnji ovih patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Kada kupujete gumene patosnice Ford Kuga II Hybrid (2020-) – Zubri 222584 u našem OXO MARKETU, možete biti

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja