рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Ford Kuga II (2020-) – Zubri 222584

3.780 рсд

SKU: GTC1190 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE FORD KUGA II (2020-) – Zubri 222584

Auto patosnice vrhunskog kvaliteta koje pružaju izuzetan osećaj udobnosti i zaštite.

Gumene patosnice Ford Kuga II (2020-) – Zubri 222584 su visokokvalitetne patosnice bez neprijatnih mirisa. Sa ovim patosnicama, obezbeđena je zaštita vašeg automobila od prljavštine, vlage i habanja. Pored toga, pružaju ugodan osećaj pod nogama prilikom vožnje.

Prilagođene patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice. U nekim slučajevima, set može sadržati samo prednje dve patosnice, u zavisnosti od modela i tipa automobila.

Moderan dizajn i precizne dimenzije za vašu udobnost i stil.

Auto patosnice imaju moderni dizajn i precizne dimenzije, koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Patosnice su proizvedene sa fikserima na prednjim dve patosnice, kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo neželjeno pomeranje. Fikseri su prisutni samo ukoliko su fabrički predviđeni za određeni model vozila. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije prilikom ugradnje.

Visokokvalitetna guma za optimalnu zaštitu i dugotrajnost.

Gumene patosnice su izrađene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Rub patosnica ima visinu od 12mm, čime dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove patosnice su TUV sertifikovane, a svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Neka vaše vozilo bude čisto i uredno uz gumene patosnice Ford Kuga II (2020-) – Zubri 222584.

Cena je navedena za 1 set gumenih patosnica. Ukoliko želite da uredite enterijer svog Forda Kugaa II (2020-), ove patosnice su idealan izbor. Ne samo da pružaju zaštitu, već i dodaju stil i udobnost vašem vozilu.

Zemlja uvoza: Češka

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.

Video prikaz izgleda patosnica nakon postavljanja za navedeni model automobila


Prednosti

  • Vrhunski kvalitet i udobnost
  • Savršeno prilagođene vašem vozilu
  • Moderni dizajn i precizne dimenzije
  • Visokokvalitetna guma za zaštitu i dugotrajnost
  • Jednostavno održavanje
  • Bez neprijatnih mirisa

Napravite pravi izbor i zaštitite vaš automobil!

[Add to Cart button]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja