рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Ford Kuga (2008-2019) – Zubri 220964

3.780 рсд

SKU: GTC1766 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE FORD KUGA (2008-2019) – Zubri 220964

Izuzetan kvalitet i prilagođenost vašem vozilu

Gumene patosnice su neophodan dodatak za vaš Ford Kuga (2008-2019) koji će vaš automobil zaštititi od prljanja i habanja. Ove auto patosnice su izrađene od visokokvalitetnog materijala i u potpunosti su prilagođene vašem vozilu. Bez neprijatnih mirisa, ove patosnice će se savršeno uklopiti u enterijer vašeg automobila.

Udobnost i zaštita za vaše vozilo

Komplet auto patosnica sastoji se od dve prednje i dve zadnje gumene patosnice, koje su precizno dizajnirane kako bi savršeno odgovarale vašem modelu automobila. Njihovi fikseri dodatno osiguravaju stabilnost i sprečavaju pomeranje patosnica. Vozačeva patosnica je ojačana radi produženja njenog veka trajanja.

Praktičnost i lakoća održavanja

Ove gumene patosnice imaju visok rub od 12mm, što garantuje da će čistota enterijera vašeg vozila biti očuvana. Materijal od kojeg su izrađene patosnice je guma visoke gustine, izuzetno fleksibilna i laka za održavanje. Za razliku od nekih jeftinijih alternativa, ove patosnice nemaju neprijatan miris gume.

Sertifikovani proizvod za sigurnost

Gumene patosnice su TUV sertifikovane i garantuju visok nivo sigurnosti i kvaliteta. Svi korišćeni materijali su odobreni od strane Evropske Unije i nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS).

Specifikacije:

  • Tip: Gumene patosnice
  • Model vozila: Ford Kuga (2008-2019)
  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež boja (u zavisnosti od modela)
  • Set sadrži: 2 prednje i 2 zadnje gumene patosnice

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet i prilagođenost vašem vozilu
  • Udobnost i zaštita za vaše vozilo
  • Praktičnost i lakoća održavanja

ZAKLJUČAK

Gumene patosnice za Ford Kuga (2008-2019) su savršen izbor za sve vozače koji žele da zaštite svoj automobil od prljanja i habanja. Ove patosnice su izuzetno kvalitetne i prilagođene vašem vozilu. Udobnost, zaštita i praktičnost koje pružaju će vam omogućiti da uživate u vožnji bez brige o održavanju čistoće enterijera.

Ne oklevajte, nabavite svoj set gumenih patosnica za Ford Kuga (2008-2019) i uživajte u vožnji sa stilom!

Napomena: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu dostupnih informacija i ne odražava stvarne karakteristike i prednosti proizvoda.


Započnite svoju kupovinu danas u OXO MARKET-u i obezbedite svoj set gumenih patosnica za Ford Kuga (2008-2019) – Zubri 220964.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja