рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Ford Galaxy (2011-2015) – Zubri 215864

3.780 рсд

SKU: GTC1945 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE FORD GALAXY (2011-2015) – Zubri 215864

Gumene patosnice za vaš Ford Galaxy, bez neprijatnih mirisa!

Auto patosnice predstavljaju izuzetno kvalitetan dodatak vašem automobilu. Naša ponuda uključuje gumene patosnice specifično dizajnirane za Ford Galaxy (2011-2015) model, koje su izuzetno kvalitetne i bez ikakvih neprijatnih mirisa.

Tipske patosnice za vaš automobil

Sve gumene patosnice na našem sajtu su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Ove auto patosnice su modernog dizajna i preciznih dimenzija, savršeno odgovarajući vašem tipu vozila.

Crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje

Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, a u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Naš asortiman obuhvata patosnice u crnoj, antracit (tamno-sive) ili bež boji, pružajući vam mogućnost da odaberete onu koja savršeno odgovara vašem stilu i enterijeru vašeg vozila.

Jednostavna instalacija i visok kvalitet

Gumene patosnice za Ford Galaxy su jednostavne za instalaciju i ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Patosnice su opremljene fikserima na prednjim dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo pomeranje. Kod modela gde je to fabrički predviđeno, patosnice poseduju fiksere. Takođe, vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice.

Iskustvo čistoće i udobnosti

Ove gumene auto patosnice pružaju vam visok nivo udobnosti i čistoće. Sa visinom od 12mm, rub patosnice efikasno zadržava prljavštinu i vlagu, održavajući tako čistoću enterijera vašeg vozila. Patosnice su izuzetno lake za održavanje i ne proizvode neprijatan miris gume, za razliku od nekih patosnica lošijeg kvaliteta.

Sertifikovane i bezbedne

Naše gumene patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu kvalitetu i sigurnost pri upotrebi. Svi materijali koji se koriste pri proizvodnji ovih auto patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Zaključak

Ukoliko želite patosnice koje će savršeno odgovarati vašem Ford Galaxy (2011-2015) modelu, pružajući vam udobnost, čistoću i visok kvalitet, onda su gumene patosnice – Zubri 215864 pravi izbor za vas. Iskoristite prednosti ovih patosnica i upotpunite enterijer svog vozila na najbolji mogući način.

Prednosti

  • Precizno dizajnirane gumene patosnice za Ford Galaxy (2011-2015)
  • Visok kvalitet materijala i izrada
  • Jednostavna instalacija i fiksatori za sprečavanje pomeranja

Naručite danas i obezbedite zaštitu i udobnost za vaše vozilo!

(This product description has been created based on the given product information and does not reflect the actual features or benefits of the product)

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja