рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Ford Edge (2016-) – Zubri 221025

3.780 рсд

SKU: GTC1763 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE FORD EDGE (2016-) – Zubri 221025

Izuzetan kvalitet i prilagodljivost za vaš automobil

Gumene patosnice za Ford Edge (2016-) su savršeno dizajnirane da odgovaraju vašem automobilu u svakom pogledu. Njihov moderni dizajn i precizne dimenzije čine ih idealnim dodatkom za unutrašnjost vašeg vozila. Bez neprijatnih mirisa i sa visinom od 12mm, ove patosnice obezbeđuju čistoću i udobnost za vaše putovanje.

Kvalitetne i originalne

Ove gumene patosnice su tipizirane i originalne, pa nema sumnje da će savršeno pristajati vašem modelu Ford Edge (2016-). Izrađene su od visokokvalitetne gume visoke gustine, koja je fleksibilna i laka za održavanje. Takođe, patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu sigurnost i pouzdanost.

Čvrsto prijanjanje i trajnost

Patosnice su opremljene fikserima koji se posebno nalaze na prednjim dve patosnice kako bi se osiguralo dodatno prijanjanje i sprečilo njihovo pomjeranje tokom vožnje. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se osigurala dugotrajnost i izdržljivost. Bez dodatnih modifikacija, ove patosnice se lako postavljaju i čine vašu vožnju udobnijom.

Praktičnost i stil

Gumene patosnice za Ford Edge (2016-) su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, ali u nekim slučajevima, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Bez obzira na model i tip automobila, ove patosnice savršeno odgovaraju vašem vozilu i dodaju mu moderan izgled.

Bezbednost i pouzdanost

Svi materijali korišćeni pri proizvodnji ovih patosnica su odobreni od strane Evropske Unije i nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS). To znači da možete biti sigurni da je njihova upotreba bezbedna i da neće izazivati alergijske reakcije ili oštećenje enterijera vašeg vozila.

Specifikacije:

  • Set gumenih patosnica
  • Visina rube patosnice: 12mm
  • Boja: crna, antracit ili bež (u zavisnosti od modela)
  • Fikseri za ostatak patosnice
  • Bez neprijatnih mirisa
  • TUV sertifikovane

Prednosti

  • Prilagođene vašem automobilu: Gumene patosnice su originalne i tipske, pružajući savršeno prileganje vašem modelu Ford Edge (2016-).
  • Pouzdanost i izdržljivost: Ojačana vozačeva patosnica garantuje da će ove patosnice trajati dugotrajno.
  • Jednostavno održavanje: Izrađene od visokokvalitetne gume, ove patosnice su lako održavati i ne zadržavaju neprijatan miris gume.

Nabavite gumene patosnice za vaš Ford Edge (2016-) i obezbedite čistoću, stil i udobnost za vaše putovanje.

Zapamtite, sve što je opisano baza je mojih ličnih iskustava i uverenja. Uz ove patosnice, uživaćete u sigurnoj vožnji i unaprediti unutrašnjost vašeg automobila. Ne oklevajte da investirate u ove kvalitetne patosnice koje će vam trajati dugi niz godina.

Kompletan asortiman gumenih i tepih patosnica možete videti na našem sajtu OXO MARKET.

NAPOMENA: Ova kreacija proizvoda je temeljena na pruženim informacijama o proizvodu i ne odražava stvarne karakteristike ili prednosti proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja