рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Ford Courier (2014-) Prednje – Frogum 542605

3.240 рсд

SKU: GTC1272 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE FORD COURIER (2014-) PREDNJE – FROGUM 542605

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila
  • Modernog dizajna i savršeno odgovaraju vašem tipu vozila

Napomena: Ove gume patosnice su tipske i proizvedene za Ford Courier proizvedene od 2014. godine.

Specifikacija

  • Boja: Crna
  • Sadrži dve prednje i dve zadnje patosnice
  • Fiksatori na prednjim patosnicama za dodatno učvršćenje
  • Dodatno ojačana vozačeva patosnica za produženi vek trajanja
  • Visina ruba patosnice: 12mm
  • Lagane za održavanje i bez neprijatnih mirisa
  • TUV sertifikovane i materijali odobreni od strane Evropske Unije
  • Cena je za 1 set gumenih patosnica

Opis proizvoda

Gumene patosnice Ford Courier (2014-) predstavljaju savršen izbor za svakog vozača koji želi da zaštiti enterijer svog vozila od prljavštine, vlage i habanja. Ove tipske patosnice su originalne i nedvosmisleno odgovaraju za Ford Courier koji je proizveden od 2014. godine.

Jedna od najbitnijih karakteristika ovih patosnica je njihov izuzetan kvalitet. Napravljene od visoko kvalitetne gume visoke gustine, ove patosnice su veoma fleksibilne i izdržljive. Bez obzira na vremenske uslove, ove patosnice će zadržati svoj oblik i pružiti potpunu zaštitu vašem podu.

Patosnice su crne boje, što im daje moderan izgled i lako se uklapaju u enterijer vašeg vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, ali u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržati samo dve prednje patosnice. Bez obzira na to, svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Posebna pažnja posvećena je detaljima prilikom izrade ovih patosnica. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice, a fiksatori na prednjim patosnicama osiguravaju da se patosnice ne pomeraju tokom vožnje.

Visina ruba patosnice je 12mm, što omogućava da zadržite čistoću enterijera vašeg vozila. Bilo da unosite blato, pesak ili vodu, ove patosnice će zadržati sve nečistoće na sebi i olakšati vam čišćenje vozila.

Dodatna prednost ovih patosnica je lakoća održavanja. Bez obzira na to koliko prljave postanu tokom upotrebe, jednostavno ih možete očistiti vodom i blagim sredstvom za čišćenje. Takođe, nemaju neprijatan miris od gume, što je čest problem kod patosnica lošijeg kvaliteta.

Patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje da su bezbedne za upotrebu. Svi materijali koji su korišćeni pri njihovoj proizvodnji su odobreni od strane Evropske Unije i nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS).

Navedena cena je za set gumenih patosnica koje su proizvedene u Poljskoj. Naša kompletna ponuda gumenih i tepih patosnica može zadovoljiti različite potrebe i zahteve za vaše vozilo.

Napomena: Ovaj opis proizvoda je baziran na informacijama o proizvodu. Uveravamo vas da će te dobiti proizvod sa navedenim karakteristikama i prednostima.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila
  • Modernog dizajna i savršeno odgovaraju vašem tipu vozila

NAPOMENA: Ove gume patosnice su tipske i proizvedene za Ford Courier proizvedene od 2014. godine.

🛒 Kupite odmah i obezbedite vrhunsku zaštitu i stil za vaš Ford Courier! 🚗

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja