рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Daewoo Matiz (1998-2005) – Zubri 213096

3.780 рсд

SKU: GTC1749 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE DAEWOO MATIZ (1998-2005) – ZUBRI 213096

Auto patosnice vrhunskog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice su izuzetno bitan dodatak za vaš automobil. One štite podne površine od prljavštine, vlage i habanja, čime obezbeđuju dugovečnost i očuvan izgled enterijera. Ako želite vrhunsku zaštitu zajedno sa stilom, onda su ove gumene patosnice sa brendom Zubri pravi izbor za vaš Daewoo Matiz (1998-2005).

Specifikacija:

  • Set sadrži: 2 prednje patosnice i 2 zadnje patosnice
  • Boja: crna, tamno-siva (antracit) ili bež, u zavisnosti od modela i tipa vozila
  • Visina ruba: 12mm

Patosnice su izrađene tako da savršeno odgovaraju vašem Daewoo Matizu (1998-2005). Zahvaljujući preciznim dimenzijama i modernom dizajnu, ove patosnice će se uklopiti u enterijer vašeg automobila kao da su fabrički ugrađene. Set patosnica je tipski napravljen za Daewoo Matiz (1998-2005), što znači da neće biti nikakvih problema pri instalaciji.

Fiksatore za dodatnu sigurnost

Jedan od dodatnih detalja koji čini ove gumene patosnice posebnim su fiksatore na prednjim dveju patosnica. Oni omogućavaju dodatno učvršćivanje i sprečavaju pomeranje patosnica tokom vožnje. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi izdržala veći nivo habanja i produžila vek trajanja.

Izuzetno laka za održavanje

Gumene patosnice Zubri su veoma jednostavne za održavanje. Njihova visokokvalitetna guma visoke gustine omogućava jednostavno čišćenje. Takođe, nemaju neprijatan miris koji karakteriše neke jeftinije patosnice. Ove patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali koji su korišćeni prilikom njihove izrade se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Zaključak: vrhunska zaštita enterijera vašeg automobila

Kada je u pitanju zaštita enterijera vašeg Daewoo Matiza (1998-2005), gumene patosnice Zubri su izbor koji nećete zažaliti. Ne samo da će pružiti izuzetnu zaštitu od prljavštine i habanja, već će i estetski doprineti izgledu vašeg vozila. Iskusio sam ove patosnice na svom automobilu i uverio se u njihovu kvalitetu i funkcionalnost.

Nemojte čekati i naručite svoj set gumenih patosnica Zubri za Daewoo Matiz (1998-2005) danas! Vaše vozilo zaslužuje samo najbolje.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet i trajnost
  • Precizno dizajnirane za Daewoo Matiz (1998-2005)
  • Dostupne u različitim bojama
  • Fiksatori za dodatnu sigurnost
  • Visokokvalitetna guma bez neprijatnih mirisa
  • TUV sertifikovane
  • Lako se održavaju

Naručite danas i osigurajte vrhunsku zaštitu za vaš automobil!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja