рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Daewoo Kalos (2003-2008) – Zubri 213574

3.780 рсд

SKU: GTC2091 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE DAEWOO KALOS (2003-2008) – Zubri 213574

Prednosti

  • Izuzetno kvalitetne gumene patosnice bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila
  • Modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila

Specifikacija

  • Boja: crna, antracit (tamno-siva) ili bež (zavisno od modela i tipa vozila)
  • Set patosnica sadrži dve prednje i dve zadnje tipske patosnice (set može sadržati samo prednje dve patosnice, zavisno od modela i tipa automobila)
  • Fiksatori na prednje dve patosnice za dodatno učvršćenje i sprečavanje pomeranja (fiksatori su prisutni samo gde je fabrički predviđeno)
  • Ojačana vozačeva patosnica za produženi vek trajanja
  • Bez potrebe za modifikacijama, savršeno odgovaraju tipu vozila
  • Visina ruba patosnice od 12mm za dodatnu čistoću enterijera vozila
  • Izrađene od kvalitetne gume visoke gustine, izuzetno fleksibilne
  • TUV sertifikovane, materijali odobreni od strane Evropske Unije
  • Cena se odnosi na 1 set gumenih patosnica
  • Zemlja uvoza: Češka

Opis proizvoda

Gumene patosnice Daewoo Kalos (2003-2008) – Zubri 213574 su vrhunskog kvaliteta i pružaju izvanrednu zaštitu enterijera vašeg vozila. Njihov dizajn pruža vrhunsku zaštitu od prljanja, vlage, i habanja, a istovremeno se savršeno uklapaju u prostor vašeg automobila.

Uz ove gumene patosnice, vaše vozilo će izgledati atraktivno, ali najvažnije je da će biti slobodno od prljavštine i vlage koje mogu oštetiti tepih i ostaviti trajne fleke. Bez obzira da li vozite po kišovitom ili snegom prekrivenom terenu, ove patosnice će efikasno zadržati vlagu, blato, pesak i sve drugo što može ugroziti čistoću i izgled unutrašnjosti vašeg vozila.

Jedna od glavnih prednosti ovih patosnica je njihova tipska izrada. To znači da su specijalno dizajnirane za Daewoo Kalos (2003-2008) model vozila, tako da precizno pokrivaju gotovo svaki milimetar poda. Ovo je ključna karakteristika koja osigurava da patosnice savršeno prianjaju i ne klize po podu prilikom vožnje.

Dodatna prednost ove vrste gumene patosnice je prisustvo fiksatora na prednjim dve patosnice. Ti fiksatori obezbeđuju dodatno učvršćivanje patosnica i sprečavaju njihovo pomeranje tokom vožnje. Ovo je vrlo korisna funkcionalnost, pogotovo kada je reč o vozaču koji često ulazi i izlazi iz vozila tokom vožnje.

Kvalitet ovih gumene patosnica se ogleda i u njihovoj čvrstini i izdržljivosti. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja, pružajući vam dugotrajnu zaštitu za vaše vozilo. Njihova izrada od visokokvalitetne gume visoke gustine obezbeđuje izvanrednu fleksibilnost, tako da se patosnice lako mogu postaviti i ukloniti po potrebi.

Važno je napomenuti da su ove gumene patosnice TUV sertifikovane, što znači da su prošle stroge bezbednosne i kvalitativne provere. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala odobrenoj od strane Evropske Unije, tako da možete biti sigurni u njihovu bezbednost i kvalitet.

Gumene patosnice Daewoo Kalos (2003-2008) – Zubri 213574 su izuzetno lake za održavanje. Jednostavno ih možete oprati vodom i deterdžentom, a da ne morate brinuti o neprijatnim mirisima. Ove patosnice nemaju karakterističan miris gume poput nekih jeftinijih alternativa na tržištu. Dakle, ne samo da ćete imati čiste i uredne patosnice, već ćete takođe imati i prijatan miris u svom vozilu.

Sa svakom garniturom ovih guminih patosnica dobijate garanciju preciznosti i kvaliteta za vaš automobil. Izrađene su da savršeno odgovaraju Daewoo Kalos (2003-2008) modelu i automobilu identičnom njemu. Kada ih postavite u svoj automobil, bićete zadovoljni videvši kako se perfektno uklapaju i daju profesionalan izgled enterijeru.

Uživajte u vožnji sa potpunim mirnim, bez brige o prljanju unutrašnjosti vašeg vozila. Ove gumene patosnice će biti vaš verni saveznik u očuvanju čistoće i izgleda vašeg automobila. Sa svojim kvalitetom, trajnošću i funkcionalnošću, ove patosnice neće vas izneveriti.

Prednosti

  • Izuzetno kvalitetne gumene patosnice bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila
  • Modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja