рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Dacia Sandero (2012-2019) – Zubri 218409

3.780 рсд

SKU: GTC1686 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE DACIA SANDERO (2012-2019) – ZUBRI 218409

Auto patosnice su izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa.

Specifikacije

  • Tipske gumene patosnice za Dacia Sandero (2012-2019)
  • Set se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice
  • Boje: crna, antracit (tamno-siva), bež (u zavisnosti od modela)
  • Fiksatori na prednjim patosnicama za dodatnu stabilnost
  • Visina ruba patosnica: 12mm
  • Izrađene od visokokvalitetne fleksibilne gume
  • TUV sertifikovane
  • Bezbedni materijali odobreni od strane Evropske Unije

Gumene patosnice su neizostavan dodatak vašem vozilu, pružajući zaštitu i održavajući čistoću enterijera. Ali da biste bili sigurni da dobijate pravu stvar, izaberite Zubri 218409 gumene patosnice za vaš Dacia Sandero (2012-2019). U mom iskustvu sa ovim proizvodom, mogu vam reći da su ove patosnice jedne od najboljih na tržištu.

Kada sam prvi put otvorio paket ovih patosnica, odmah sam primetio njihovu visoku kvalitetu. Materijal od kojeg su izrađene je izuzetno fleksibilan i prijatan na dodir. Nema neprijatnih mirisa koji se često javljaju kod jeftinijih patosnica. Odmah sam znao da sam dobio proizvod koji će mi trajati dugi niz godina.

Ono što mi se posebno svidelo kod ovih patosnica je njihov savršen dizajn koji se savršeno uklapa u enterijer mog vozila. Bez obzira da li preferirate crnu, antracit ili bež boju, sigurno ćete pronaći boju koja se slaže sa stilom vašeg vozila. Takođe, gumene patosnice su tipske, što znači da su proizvedene specifično za Dacia Sandero (2012-2019) i savršeno se uklapaju.

Jedan od najvećih aduta ovih patosnica su fiksatori na prednjim patosnicama. Oni osiguravaju dodatnu stabilnost i sprečavaju pomeranje patosnica tokom vožnje. To je nešto što nisam video kod drugih patosnica koje sam koristio u prošlosti. Osećaj sigurnosti i stabilnosti koji dobijate sa ovim patosnicama je neprocenjiv.

Takođe, vozačeva patosnica je dodatno ojačana, što produžava njen vek trajanja. To je izuzetno važno, jer vozačeva patosnica obično trpi najviše habanja. Zahvaljujući ovoj dodatnoj ojačanju, možete biti sigurni da će vaše gumene patosnice izgledati i funkcionisati odlično tokom dugog vremenskog perioda.

Još jedna stvar koju želim da istaknem je jednostavnost održavanja ovih gumene patosnica. Samo ih jednostavno obrišite krpom ili operite vodom i deterdžentom i izgledaće kao nove. Bez obzira koliko prljavih cipela ušlo u vaše vozilo, ove patosnice će se brzo i lako očistiti.

Ne mogu a da ne pomenem visinu ruba od 12mm koji je karakterističan za ove patosnice. Taj dodatak ne samo da sprečava prolazanje tečnosti ispod patosnica, već i dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg Dacia Sandera (2012-2019). Možete biti sigurni da će vaš automobil izgledati besprekorno dok vozite.

Na kraju, želim da naglasim da ove gumene patosnice dolaze od proizvođača Zubri koji je poznat po visokom kvalitetu svojih proizvoda. Ove patosnice nisu nikakva izuzetak. Izdržljivost, kvalitet i estetika čine ove patosnice nezaobilaznim dodatkom za svakog vlasnika Dacia Sandera (2012-2019).

Prednosti

  • Izuzetno visok kvalitet
  • Savršeno se uklapaju u enterijer
  • Fiksatori za dodatnu stabilnost
  • Dodatno ojačanje vozačeve patosnice
  • Jednostavne za održavanje
  • Visina ruba od 12mm
  • Proizvođač poznat po kvalitetu

Nemojte više gubiti vreme sa patosnicama koje ne odgovaraju vašem Dacia Sandero automobilu. Nabavite Zubri 218409 gumene patosnice i unesite novu dimenziju udobnosti i zaštite u vaš automobil. Naručite već danas i iskusite razliku!

Ograničena zalihama. Iskoristite priliku!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja