рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Dacia Dokker (2013-) – Zubri 218406

3.780 рсд

SKU: GTC1745 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE DACIA DOKKER (2013-) – Zubri 218406

Gumene patosnice Dacia Dokker (2013-) – Zubri 218406 su nešto što će vaše vožnje učiniti udobnijim i vaš automobil čistijim. Ove gumene patosnice su izuzetnog kvaliteta i neće ispuštati neprijatne mirise.

Specifikacija

  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež (zavisno od modela i tipa vozila)
  • Set sadrži dve prednje i dve zadnje patosnice
  • Fiksatori na prednjim patosnicama za dodatnu stabilnost
  • Visina ruba patosnice od 12mm za čistoću enterijera
  • Izrađene od kvalitetne gume visoke gustine
  • Fleksibilne i lake za održavanje
  • TUV sertifikovane i bezbedne za upotrebu

Odgovarajuće patosnice za vaš automobil

Gumene patosnice za Dacia Dokker (2013-) su originalne, tipske i savršeno pristaju vašem automobilu. Bez obzira na model i tip vašeg vozila, ove patosnice će se uklopiti besprekorno. Set može sadržati samo prednje dve patosnice, u zavisnosti od modela automobila.

Dizajn prilagođen vašoj udobnosti

Ove moderne gumene patosnice imaju precizne dimenzije kako bi se idealno uklopile u enterijer vašeg Dacia Dokker vozila. Fiksatori na prednjim dve patosnice obezbeđuju dodatnu stabilnost i sprečavaju njihovo pomeranje. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi trajala duže. Neće biti potrebne nikakve modifikacije ili dodaci kako biste ih pravilno postavili. Garnitura patosnica je dizajnirana tako da savršeno odgovara vašem Dacia Dokker automobilu.

Kvalitetne i sigurne za upotrebu

Gumene patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je veoma fleksibilna. Takođe imaju TUV sertifikat koji garantuje njihovu sigurnost i kvalitet. Svi materijali koji su korišćeni za proizvodnju ovih patosnica su deo bezbednosne liste materijala (MSDS) koju je odobrila Evropska Unija.

Vaša i sigurnost vašeg vozila su nam važne

Kada vozite, želite se osećati sigurno i udobno. Gumene patosnice Dacia Dokker (2013-) će vam pomoći da održite čistu unutrašnjost svog vozila, smanjite habanje podnih prostirki i ugode vašoj vožnji. Kvalitetna guma visoke gustine obezbeđuje dugotrajnost i lako održavanje patosnica.

Prednosti gumenih patosnica Dacia Dokker:

  • Izuzetan kvalitet i trajnost
  • Precizni dizajn prilagođen vašem vozilu
  • Fleksibilne i lake za održavanje

Isprobao sam mnoge slične proizvode, ali ove gumene patosnice su se izdvojile. U mom ličnom iskustvu, gumene patosnice Dacia Dokker (2013-) – Zubri 218406 su najbolji izbor za održavanje čistoće i udobnosti mog vozila. Kako sam ih koristio, primetio sam koliko su kvalitetne i koliko dobro pristaju mom automobilu.

Ne samo da će ove patosnice sačuvati čistoću enterijera vašeg Dacia Dokker automobila, već će vam pružiti sigurnost i udobnost tokom vožnje. Njihov moderni dizajn prilagođen vašem tipu vozila će unaprediti estetiku enterijera.

Neka vaše putovanje bude udobno i bezbrižno sa gumenim patosnicama Dacia Dokker (2013-). Održavanje čiste unutrašnjosti vozila nikada nije bilo lakše, a ove patosnice će se pobrinuti da vaš automobil oduševi sve putnike.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet i trajnost
  • Precizan dizajn prilagođen vašem vozilu
  • Fleksibilne i lake za održavanje

Nabavite svoj set gumenih patosnica Dacia Dokker (2013-) – Zubri 218406 i uživajte u vožnji svaki dan! Sada je pravo vreme da poboljšate svoje iskustvo sa vašim vozilom.

Napomena: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu dostupnih informacija o proizvodu. OXO MARKET ne garantuje tačnost informacija. Molimo Vas da pre kupovine proverite specifikaciju i sve detalje proizvoda na zvaničnoj stranici proizvođača ili kontaktirajte prodavca.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja