рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Dacia Dokker (2013-) – Zubri 218404

3.780 рсд

SKU: GTC1507 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE DACIA DOKKER (2013-) – Zubri 218404

Kvalitetne gumene patosnice bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice Dacia Dokker (2013-) – Zubri 218404 su vrhunskog kvaliteta i pružaju izuzetnu zaštitu za vaš automobil. Ove patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume, koja je fleksibilna i laka za održavanje. Nema potrebe da brinete o neprijatnim mirisima koji se često javljaju kod jeftinijih patosnica.

Savršeno odgovaraju vašem vozilu

Sve gumene patosnice su tipske i originalne, što znači da su posebno dizajnirane za Dacia Dokker (2013-) model. Bez obzira na to koji model ili tip vozila imate, ove patosnice će savršeno odgovarati vašem automobilu. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice. Važno je napomenuti da set može da sadrži samo prednje patosnice, u zavisnosti od modela vozila.

Moderan dizajn i precizne dimenzije

Auto patosnice imaju moderan dizajn i precizne dimenzije, koje garantuju da će se savršeno uklopiti u enterijer vašeg vozila. Patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela vozila. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice.

Patosnice koje se lako montiraju

Gumene patosnice su jednostavne za montiranje i ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije na vozilu. Vozačeva patosnica je opremljena fiksatorem koji je fabrički predviđen kako bi se patosnica dodatno učvrstila i sprečilo njeno pomeranje tokom vožnje. Zahvaljujući visini ruba od 12mm, patosnice efikasno štite enterijer vašeg vozila od prljanja.

Sertifikovane i bezbedne

Gumene patosnice Dacia Dokker (2013-) – Zubri 218404 su TUV sertifikovane, što je garancija kvaliteta i sigurnosti. Materijali koji se koriste pri izradi patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti potpuno sigurni da su ove patosnice izrađene od bezbednih materijala.

Specifikacije -(Dodajte ako je moguće)
– Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež
– Visina ruba: 12mm
– Set sadrži: Dve prednje i dve zadnje patosnice (u zavisnosti od modela automobila može biti dostupan samo set prednjih patosnica)

Prednosti

  • Idealne dimenzije: Patosnice su precizno dizajnirane kako bi savršeno odgovarale vašem Dacia Dokker (2013-) modelu.
  • Lako čišćenje: Gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i ne zadržavaju neprijatne mirise kao jeftinije patosnice.
  • Visok kvalitet i sigurnost: Patosnice su TUV sertifikovane i proizvedene od visokokvalitetnih materijala koji su odobreni od strane Evropske Unije.

Nabavite gumene patosnice Dacia Dokker (2013-) – Zubri 218404 i obezbedite izuzetnu zaštitu i udobnost za vaše vozilo!

Napomena: Može se dogoditi da ovaj proizvod bude na lageru samo u određenim bojama ili da dostupnost zavisi od modela automobila.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja