рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Cupra Born (2021-) – Zubri 222364

4.680 рсд

SKU: GTC1066 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE CUPRA BORN (2021-) – ZUBRI 222364

Izuzetno kvalitetne gumene patosnice bez neprijatnih mirisa

Auto patosnice su izuzetno bitan dodatak za očuvanje unutrašnjosti vašeg vozila. Sa gumene patosnice Cupra Born (2021-) – Zubri 222364 možete biti sigurni da ćete dobiti proizvod vrhunskog kvaliteta koji će zadovoljiti sva vaša očekivanja.

Tipski dizajn koji savršeno odgovara vašem vozilu

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila. Ne morate brinuti da će patosnice biti prevelike ili premale, jer su precizno dizajnirane kako bi se savršeno uklopile u unutrašnjost vašeg vozila.

Crna, antracit ili bež boja – izaberite svoj stil

Gumene patosnice Cupra Born (2021-) – Zubri 222364 dolaze u različitim bojama, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Možete birati između elegantne crne, tamno-sive (antracit) ili bež boje. Bez obzira na vaš stil, ove patosnice će se uklopiti savršeno u enterijer vašeg vozila.

Fiksatori za dodatnu sigurnost

Da biste bili sigurni da će patosnice ostati na svom mestu čak i tokom vožnje, gumene patosnice Cupra Born (2021-) – Zubri 222364 imaju fiksatore na prednjim dve patosnice. Ovi fiksatori dodatno učvršćuju patosnice i sprečavaju njihovo pomeranje. Vaša bezbednost nam je na prvom mestu.

Vozačeva patosnica ojačana za veću trajnost

Kako biste dugotrajno uživali u gumenim patosnicama Cupra Born (2021-) – Zubri 222364, vozačeva patosnica je dodatno ojačana. Na taj način, patosnica će izdržati sve vaše svakodnevne aktivnosti i produžiti vek trajanja.

Visok rub za čist enterijer

Rub gumenih patosnica ima visinu od 12mm, što znači da će efikasno zadržavati prašinu, pesak, blato i druge nečistoće koje obično ulaze u vozilo. Na taj način, održavanje čistoće unutrašnjosti vašeg vozila je lakše nego ikada.

Sigurnost i kvalitet odobreni od strane Evropske Unije

Gumene patosnice Cupra Born (2021-) – Zubri 222364 su TUV sertifikovane, što znači da su prošle stroge bezbednosne provere i zadovoljavaju sve standarde Evropske Unije. Svi materijali koji se koriste pri proizvodnji patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Specifikacije:

  • Model: Cupra Born (2021-)
  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež (u zavisnosti od modela)
  • Set sadrži: 2 prednje patosnice, 2 zadnje patosnice (u zavisnosti od modela može biti samo 2 prednje patosnice)
  • Visina ruba: 12mm
  • TUV sertifikat
  • Bezbednosna lista materijala (MSDS) odobrena od strane Evropske Unije

Prednosti

  • Izuzetno kvalitetne gumene patosnice bez neprijatnih mirisa
  • Tipski dizajn koji savršeno odgovara vašem vozilu
  • Fiksatori za dodatnu sigurnost
  • Vozačeva patosnica ojačana za veću trajnost
  • Visok rub za čist enterijer
  • Sigurnost i kvalitet odobreni od strane Evropske Unije

Sada je pravi trenutak da se pobrinete za unutrašnjost svog vozila. Nabavite gumene patosnice Cupra Born (2021-) – Zubri 222364 i uživajte u vrhunskom kvalitetu i maksimalnoj zaštiti enterijera. Poručite ih odmah i iskoristite sve prednosti koje vam ove patosnice pružaju.

Napomena: Ova opis je kreiran na osnovu dostavljenih podataka i u potpunosti odražava karakteristike i prednosti proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja