рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Citroen Jumpy (2016-) elipse – Zubri 221093

3.780 рсд

SKU: GTC1295 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE CITROEN JUMPY (2016-) ELIPSE – ZUBRI 221093

Gumene patosnice Citroen Jumpy su odličan izbor za sve vlasnike ovog vozila. Ove patosnice su napravljene od visokokvalitetne gume koja garantuje dugotrajnost i izuzetnu funkcionalnost. Bez neprijatnih mirisa, ove patosnice su pravi izbor za sve koji žele da zadrže čistoću svog vozila.

KARAKTERISTIKE

  • Izuzetan kvalitet: Auto patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume koja ima dug vek trajanja. Možete biti sigurni da će vam ove patosnice dugo služiti.
  • Tipski dizajn: Ove gumene patosnice su posebno dizajnirane za Citroen Jumpy (2016-) modele, tako da se savršeno uklapaju u enterijer vašeg vozila. Bez sumnje, ove patosnice će odgovarati vašim potrebama.
  • Različite boje: Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Možete izabrati boju koja najbolje odgovara vašem stilu i preferencijama.
  • Lako održavanje: Patosnice su veoma jednostavne za čišćenje i održavanje. Nema potrebe da brinete o mrljama ili nečistoći, jer ove patosnice zadržavaju čistoću i izgledaju kao nove čak i posle duže upotrebe.
  • Fiksatori za učvršćenje: Vozačeva patosnica ima dodatno ojačanje koje sprečava klizanje i pomeranje patosnica tokom vožnje. Ovo je posebno korisno kako biste imali sigurnost i udobnost tokom vožnje.

PREDNOSTI GUMENIH PATOSNICA CITROEN JUMPY (2016-) ELIPSE – ZUBRI 221093

  1. Izuzetna zaštita: Sa visinom od 12mm, rub patosnica štiti unutrašnjost vašeg vozila od prljavštine i vode, čime održava enterijer vašeg vozila čistim i urednim.
  2. Bezbednost i trajnost: Patosnice su TUV sertifikovane i izrađene od gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Materijali koji su korišćeni pri proizvodnji ove gume ispunjavaju bezbednosne standarde Evropske Unije.
  3. Individualni dizajn: Gumene patosnice Citroen Jumpy (2016-) elipse – Zubri 221093 dolaze u jedinstvenom dizajnu koji se savršeno uklapa u vaš automobil. Ove patosnice su pravi izbor za sve koji žele da unesu dašak stila i elegancije u svoj automobil.

Ne gubite vreme i obradujte sebe i svoj automobil sa ovim izvanrednim patosnicama. Uživajte u udobnosti i eleganciji koje ove gumene patosnice pružaju. Sa ovom investicijom ne samo da će vaše vozilo izgledati bolje, već ćete imati i sigurnost i čistoću koje zaslužujete.

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica i pronađite savršen dodatak za svoj automobil!

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet gume
  • Tipski dizajn za Citroen Jumpy (2016-) modele
  • Dostupne u različitim bojama
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja