рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Citroen C5X Hybrid (2022-) – Zubri 223037

4.680 рсд

SKU: GTC1114 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE CITROEN C5X HYBRID (2022-) – Zubri 223037

Gumene patosnice izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice Citroen C5X Hybrid (2022-) – Zubri 223037 su visokokvalitetne auto patosnice koje će zaštititi vaše vozilo od prljavštine i habanja. Izrađene su od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna i trajna.

Tipske patosnice za vaš automobil

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i bez ikakvih nedoumica odgovaraju za vaš specifični model automobila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje, a u zavisnosti od modela i tipa vozila, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Auto patosnice su modernog dizajna i savršeno odgovaraju dimenzijama vašeg vozila.

Dodatna sigurnost i udobnost

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja. Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Osim toga, rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila.

Lako održavanje i bezbednost

Gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Takođe, ove gumene patosnice su TUV sertifikovane, što znači da su prošle sve bezbednosne standarde i testove. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Specifikacije:

 • Visina ruba: 12mm
 • Boja: Crna, antracit (tamno siva), ili bež
 • Set sadrži dve prednje i dve zadnje patosnice (u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice)
 • Proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine
 • Tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila
 • Lako se učvršćuju i ne pomeraju se tokom vožnje

Prednosti:

 • Visokokvalitetne gumene patosnice bez mirisa
 • Savršeno odgovaraju za vaš model automobila
 • Dodatna sigurnost i udobnost za vozača
 • Lako se održavaju i nemaju neprijatne mirise
 • Fiksatore na prednjim patosnicama sprečavaju pomeranje
 • Robusne i trajne

Uverite se sami da su gumene patosnice Citroen C5X Hybrid (2022-) – Zubri 223037 najbolji izbor za vaš automobil. Kvalitet, udobnost i sigurnost su zagarantovani! Poručite ih odmah i unapredite svoje vozačko iskustvo.

Napomena: Cene su izražene za komplet gumenih patosnica (prednje i zadnje) za navedeni model automobila.

Vaša korpa za kupovinu

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja