рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Chevrolet Spark (2010-) – Zubri 216614

3.780 рсд

SKU: GTC2157 Kategorije: ,

gumene-patosnice-chevrolet-spark-2010-zubri-216614

GUMENE PATOSNICE CHEVROLET SPARK (2010-) – ZUBRI 216614

Izuzetan Kvalitet Bez Neprijatnih Mirisa

Auto patosnice su vrhunskog kvaliteta i ne emituju nikakve neprijatne mirise. Svaki put kada uđete u svoj automobil, osetićete dodir vrhunske kvalitete poda.

Precizno Prilagođene Vašem Automobilu

Sve gumene patosnice su napravljene tako da savršeno odgovaraju vašem Chevrolet Spark automobilu. Nema više brige oko nepodudaranja dimenzija – ove patosnice su izrađene tačno za vaš automobil.

Modernog Dizajna I Boje Koje Odgovaraju Vašem Stilu

Patosnice su dostupne u crnoj, tamno-sivoj ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vašeg vozila. Bez obzira na vaš stil, možete biti sigurni da ćete pronaći patosnice koje se idealno uklapaju u enterijer vašeg vozila.

Jednostavan Za Postavljanje I Fiksiranje

Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. Ove patosnice su jednostavne za postavljanje i imaju fiksatore na prednje dve patosnice da bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Vozačeva patosnica je posebno ojačana radi produženja veka trajanja.

Visok Rub Za Dodatnu Čistoću

Rub patosnica ima visinu od 12mm, što osigurava da će enterijer vašeg vozila ostati čist. Bez obzira da li unosite blato, pesak ili bilo koju drugu nečistoću, ove patosnice će zadržati sve to na svom mestu.

Lako Održavanje I Bezbednost

Gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i ne emituju neprijatne mirise karakteristične za jeftinije patosnice. Izrađene su od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Takođe, patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Pogodno Za Chevrolet Spark(2010-) Vozila

Ove gumene patosnice su posebno dizajnirane za Chevrolet Spark(2010-) automobile. Ne gubite vreme na traženje patosnica koje odgovaraju vašem automobilu, jer ove su savršeno prilagođene za vaše vozilo.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Precizno prilagođene vašem Chevrolet Spark automobilu
  • Modernog dizajna i boje koje odgovaraju vašem stilu

Za bolje iskustvo i čišći automobil, preporučujem ove gumene patosnice za Chevrolet Spark(2010-). Iskoristite priliku da obogatite svoj automobil vrhunskim proizvodom.

Napomena: Cena je za 1 set gumenih patosnica.

Zemlja uvoza: Češka

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja