рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Chevrolet Lacetti (2004-2010) – Zubri 213574

3.780 рсд

SKU: GTC1640 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE CHEVROLET LACETTI (2004-2010) – Zubri 213574

IZUZETNO KVALITETNE I BEZ MIRISA

Gumene patosnice za Chevrolet Lacetti su izuzetnog kvaliteta i ne emituju neprijatne mirise. Bez obzira na model i tip vozila, ove auto patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila.

DIZAJNIRANE ZA PERFEKTAN FIT

Set gumene patosnice se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, osim u slučajevima kada je set dizajniran samo za prednje dve patosnice. Patosnice su modernog dizajna i preciznih dimenzija koje se savršeno uklapaju u enterijer vašeg vozila. Fiksatori na prednjim dve patosnice dodatno osiguravaju da se ne pomeraju tokom vožnje.

IZUZETNO IZDRŽLJIVE I LAKO ODRŽAVAJUĆE

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Sa visinom ruba od 12mm, ove patosnice ne samo da čuvaju čistoću enterijera vašeg vozila, već i pružaju vrhunsku zaštitu od vlage i prljavštine. Ove gumene auto patosnice su veoma lake za održavanje i neće ostavljati neprijatne mirise kao nekvalitetnije patosnice.

VISOK KVALITET MATERIJALA I SERTIFIKAT

Proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine, ove gumene patosnice su izuzetno fleksibilne i dugotrajne. Takođe, gumene patosnice su TUV sertifikovane, a svi materijali korišćeni pri proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

JEDNOSTAVNA UGRADNJA I ODRŽAVANJE

Gumene patosnice za Chevrolet Lacetti se lako ugrađuju i ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Samo postavite ih u automobil i spremni ste za vožnju. Kada je potrebno očistiti patosnice, jednostavno ih izvadite, operite i vratite na svoje mesto.

SPECIFIKACIJE:

  • Kompatibilne sa Chevrolet Lacetti (2004-2010)
  • Boje: Crna, Antracit (tamno-siva), Bež (u zavisnosti od modela i tipa vozila)
  • Set sadrži 2 prednje i 2 zadnje patosnice

PREDNOSTI:

  • Tipski dizajn koji savršeno odgovara modelu i tipu vozila
  • Bez mirisa i bezbedan za upotrebu
  • Izdržljive i dugotrajne
  • Zaštita enterijera od vlage i prljavštine
  • Jednostavno održavanje i čišćenje

Ne gubite vreme, zaštitite unutrašnjost vašeg vozila i obezbedite sebi udobnost i praktičnost uz gumene patosnice za Chevrolet Lacetti. Poručite ih odmah!


ZA NARUDŽBINU I VIŠE INFORMACIJA POSETITE OXO MARKET

PREDNOSTI:

  • Tipski dizajn koji savršeno odgovara modelu i tipu vozila
  • Bez mirisa i bezbedan za upotrebu
  • Izdržljive i dugotrajne

UPOZNAT SAM, ŽELIM DA PORUČIM!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja