рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice BMW X5 (G05) Hybrid (2019-) – Zubri 221885FL

4.680 рсд

SKU: GTC1167 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE BMW X5 (G05) HYBRID (2019-) – ZUBRI 221885FL

Izuzetan kvalitet i savršeno prilagođene vašem vozilu

Gumene patosnice BMW X5 (G05) Hybrid (2019-) – Zubri 221885FL su idealan dodatak vašem automobilu. Ove auto patosnice su napravljene od visokokvalitetne gume koja je izuzetno fleksibilna, čime se obezbeđuje dug vek trajanja i optimalna zaštita enterijera vašeg vozila. Bezbednost i udobnost su ključni faktori prilikom odabira patosnica, a Zubri 221885FL pružaju obe.

Tipske patosnice za savršeno pristajanje

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju vašem BMW X5 (G05) Hybrid (2019-). Zahvaljujući preciznim dimenzijama i modernom dizajnu, ove patosnice savršeno se uklapaju u enterijer vašeg vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, osim ako je to drugačije naznačeno za određeni model. Patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa automobila.

Ojačane patosnice za dodatnu izdržljivost

Da bi se produžio vek trajanja patosnica, vozačeva patosnica je posebno ojačana. Ovo omogućava da patosnica zadrži svoj oblik i funkcionalnost čak i pri intenzivnoj upotrebi. Patosnice takođe poseduju fiksatore na prednjim dveju patosnica kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo pomeranje. Vaša sigurnost i udobnost su na prvom mestu.

Lakše održavanje bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice BMW X5 (G05) Hybrid (2019-) – Zubri 221885FL su veoma lake za održavanje. Ne samo da su izuzetno lake za čišćenje, već nemaju neprijatne mirise karakteristične za jeftinije patosnice. Kvalitetna izrada i upotreba gume visoke gustine garantuju dugotrajnost i svežinu vašeg enterijera.

Bezbednost i sertifikacija

Auto patosnice su TUV sertifikovane, a svi materijali koji su korišćeni pri njihovoj proizvodnji nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Vaša bezbednost je na prvom mestu, zato možete biti sigurni da ove gumene patosnice pružaju visok nivo sigurnosti i udobnosti.

Prednosti gumenih patosnica BMW X5 (G05) Hybrid (2019-) – Zubri 221885FL:

  • Izuzetan kvalitet i prilagođenost vašem vozilu
  • Tipske patosnice za savršeno pristajanje
  • Ojačane patosnice za dodatnu izdržljivost
  • Lakše održavanje bez neprijatnih mirisa

Sada je pravo vreme da vaš BMW X5 (G05) Hybrid (2019-) postane još funkcionalniji i udobniji. Nabavite gumene patosnice Zubri 221885FL i uživajte u njihovim brojnim prednostima. Ne čekajte, već ostvarite svoju kupovinu još danas na OXO MARKET-u.


Napomena: Ova opis proizvoda je kreirana na osnovu dati informacija o proizvodu i ne odražava stvarne karakteristike ili prednosti proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja